Moją zwiewnie ubraną miss dorwał ciepły letni wiatr.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#27 23-07-2015 o 20h28
1. Stylizacja róż, falbanki, i przeróżowane.xD
2. Stylizacja Coś w stylu Kawaii i Wiele odcieni różu.
Hej ;-; . Mam bana. Już się nie zobaczymy. To 4 ban ! Moja siostra to Aleksa56, Możemy się przez nią kontaktować ! Do tych którzy mi napisali wiadomości , niestety ich nie odczytam ! Żegnajcie -!
Link do zewnętrznego obrazka
#28 23-07-2015 o 23h29
Postanowiłam zrobić coś w różu xD Było ciężko, wylałam krew pot i łzy w tę stylizację. Wiem, że jest wiele nie pasujących odcieni, ale akurat odpowiadał mi styl danego przedmiotu do kolejnego. Trochę fioletu i bieli tez się znajdzie.
Starałam się stworzyć coś w stylu lalki - delikatnej, porcelanowej.
#29 24-07-2015 o 11h30
Moja miss to dama. Jako iż żyje na przełomie XX i XXI wieku, gdzie kolorowe włosy nikogo nie dziwią, pozwoliła sobie je zafarbować na kolor różowy, który jest jej ulubionym. Właśnie przechadza się ścieżką w swoim różanym ogrodzie.
#30 27-07-2015 o 11h16
//www.missfashion.pl/profile/kinia1221,269646.htm#/modules/dressing-room/#
Już po występie .Cała widownia jest zachwycona występem na lodzie .Angelica już przebiera się ,po udanym widowisku .Za chwilę wyjdzie ponownie ,na scenę tylko tym razem pożegnać się z fanami .Przebrała tylko buty ,założyła cudną różową biżuterię i już w blasku fleszy żegna się z widownią obsypana pięknymi kwiatami i prezentami !
Ostatnio zmieniony przez kinia1221 (27-07-2015 o 11h34)
#31 27-07-2015 o 16h10
Samantha z zamiłowania i zawodu była baletnicą. Kiedyś wielka przeciwniczka koloru różowego, teraz jego największa zwolenniczka. Choreografka oraz stylistka to były jej bardzo dobre przyjaciółki także zawsze dostawała rolę w swoich ulubionych kolorach.
Różowa chusta była częstym elementem jej stroju, na scenie dodawała jej majestatyczności, w stylizacjach codziennych miała bardziej praktyczne zastosowanie, gdy było chłodno okrywała nią ramiona, zaś gdy świeciło słońce zarzucała ją na głowę.
Samancie jednak tak odbiło, że z różowym w ogóle się nie rozstawała.
Dalej nie może pojąć dlaczego wszyscy są na nią tak wściekli. Według niej róż był idealnym kolorem, aby ubrać go na pogrzeb babuni.
#32 29-07-2015 o 21h04
Przedłużam konkurs do trzeciego sierpnia, do godziny dwudziestej.
#33 31-07-2015 o 18h17
Suuuuuuuuper!Pineapple napisał
Przedłużam konkurs do trzeciego sierpnia, do godziny dwudziestej.
#34 31-07-2015 o 18h30
kinia1221 w czasie trwania konkursu dodajemy tylko posty ze zgłoszeniami, upominam.
#37 01-08-2015 o 18h11
Oto mój ogród:
Zbliża się właśnie burza, dlatego niebo jest ciemne. Ogród należy do wielkiej fanki koloru różowego. Niestety zawiał mocny wiatr, dlatego jej kochane róże ( znajdują się w innej części ogrodu ) straciły płatki, a je przywiało aż tu. Różowy motyl szuka kryjówki, a tego samego koloru wróżka zabezpiecza drzewa przed wichurą i burzą.
#38 01-08-2015 o 18h41
Wprawdzie nigdy nie tworzę różowych stylizacji, by nie zlewać się z kolorystyką strony, ale czemu by nie spróbować?
Kim jest ta tajemnicza kobieta? Postronni zwą ją ,,Kobietą z jajem". Pojawia się wszędzie tam, gdzie ludzkość potrzebuje pomocy. Bezszelestnie zakrada się do siedzib swych wrogów budząc wśród nich przerażenie i chaos. Sama przemierza świat, by oczyścić go z wszelkiego plugastwa. Nieznane jest jej imię, ni ród, ni kraj, lecz to dzięki niej zwykli zjadacze chleba mogą spać spokojnie. Oto ona- pół róż, pół człowiek, pół jajko ^^
Ostatnio zmieniony przez Hetalia (01-08-2015 o 18h42)
#39 02-08-2015 o 17h54
Różowego nie lubię i wystrzegam się go jak ognia, ale jakoś udało mi się zrobić stylizację, która mi się podoba ^^"
Oto piękna anielica, która każdą wolną chwilę spędza, przechadzając się po sadach pełnych kwitnących drzew.
#40 02-08-2015 o 20h05
#41 03-08-2015 o 14h12
Usunęłam moją poprzednią stylizacje bo przestałam mi się podobać. Teraz wstawiam kolejną, Jest to młoda, piękna dziewczyna, która wyszła na zewnątrz by zaczerpnąć świeżego powietrza:) Jej strój nabrał niesamowitej lekkości od powiewu wiatru.
#43 03-08-2015 o 15h44
Mam zaszczyt przedstawić Państwu ( wymyśloną przeze mnie ) księżniczkę różu!
Jest następczynią tronu różu. Niestety nie odziedziczyła po matce różowych oczów, lecz ona z tego powodu jest wesoła. Nie robi też sobie całkowicie różowych makijaży! Skandal! Na ramieniu ma swoje ulubione zwierzątko, Rózię. W ręku trzyma łuk, ponieważ uczy się z niego strzelać. A oto i ona:
Teraz pokażę Wam pokój pewnej fanki różu. Uwielbia też koty. Na ziemi leżą jej ulubione zabawki z dzieciństwa; zabawkowy zestaw do herbaty i różowy, pluszowy kotek. Na biurku leży babeczka i koktajl. Jest też pupil dziewczynki; biały króliczek.
- Szkoda, że nie jest różowy... - wzdycha jego właścicielka
#44 03-08-2015 o 16h24
To ja wrzucę jeszcze drugą stylizację luźno inspirowaną porankami spędzonymi na spacerach po ogrodzie ^^ Muszę powiedzieć, że bardzo spodobało mi się tworzenie stylizacji w tym kolorze- jest taki pocieszny :3
Ostatnio zmieniony przez Hetalia (03-08-2015 o 16h27)
#45 03-08-2015 o 16h59
Bałam się, że się nie wyrobię, ale jest :') Jest to naprawdę stara stylizacja (z eventu Halloween), ale mam do niej duży sentyment, jest to moja ulubiona stylizacja. No i jest praktycznie cała różowa.
Przedstawia tak jakby zobrazowanie tego, że ludzie nie dbają o środowisko. Suknia miss jest całą roślinnością świata a ogień symbolizuje zagrożenia środowiska spowodowane z winy ludzi. Miss próbuje ugasić róże, ale przez opaskę (lub bandaż, czy coś innego, nie wiem o.o) na oczach nie uda się jej to. Skrzydła to umierające rośliny, a rękawiczki miały przestawiać zniszczoną ziemię, ale różową by pasowało pod kolor ;3
To trochę skrócony opis całej postaci, ale myślę że opisałam wszystko co najważniejsze. Ja wiem, że ta różowa sukienka jest mało różowa, ale chyba nie zostanę zdyskwalifikowana.
#46 09-08-2015 o 07h05
Trzeciego dnia tego miesiąca (jakim cudem posta mówiącego o zakończeniu konnkursu jeszcze nie napisałam to nie wiem. Ehh, to moje roztrzepanie) czas na zgłaszanie stylizacji i deco dobiegł końca. Wyniki pojawią się wraz z nagrodami niebawem. A tymczasem - macie jakieś faworytki?
#48 09-08-2015 o 18h34
Mnie z kolei urzekła stylizacja spsr :3