Jednorazowy konkurs miss i deco
Magia Różu!
Różowe stylizacje dosyć rzadko pojawiają się na MF. Za dużo tu różu, a zapewne większość z was nie chce by miss zbyt bardzo się stapiała z otoczeniem. Tym razem jednak musicie bardziej wpasować miss w kolorystykę Królestwa Różu. A więc większa część jej stroju musi być... RÓŻOWA! xD Oczywiście nie cały strój musi być w tym pięknym kolorku, ale co najmniej jego połowa. Objętościowo. xD Możecie też zrobić pomieszczenie deco, w którym dominującym kolorem będzie róż.
Regulamin konkursu
1. Przede wszystkim przestrzegaj regulaminu forum oraz miniregulaminu działu!
2. Możesz zgłosić jeden pokój (ogródek) oraz/lub dwie (albo jedną) stylizacje
3. Krótki albo długi opis. Jak wolisz.
4. Konkurs kończy się pierwszego sierpnia o godzinie dwudziestej. Mogę przedłużyć... Ale nie muszę.
5. Pomieszczenie (bądź przestrzeń dworowa) MOŻE zawierać widoczną miss.
6. Wstawiamy tutaj pobrany obraz pomieszczenia - pobrany za pomocą odpowiedniego przycisku, bądź zwyczajnie zescreenowane. A miss przyjmuję jako zdjęcia z szafy. Jeśli tło będzie białe, a nie przeźroczyste, licz się z tym, że na ewentualnym dyplomie będzie nie najładniejszy obszar wokół miss. Nie chce mi się nigdy porządnie wycinać tła.
7. [Odnośnie stylizacji] Nie możecie użyć więcej niż czterech siedemnastych całego stroju rzeczy będących z jednego kompletu, bądź od tej samej gwiazdy.
8. Nagrody to pewnie będą dyplomiki... A może i jeszcze coś. Nie wiem.
9. Na nagrody i wyniki będziecie musiały czekać coś pomiędzy 1 dniem a 3 tygodniami. Ale myślę, że w 2 tygodnie się spokojnie wyrobię.
10. Odcień (odcienie) różu dowolny. ALE PRZYPOMINAM, ŻE RÓŻOWY TO RÓŻOWY, A NIE NA PRZYKŁAD JASNOSZARY!
11. W razie wątpliwości - zapraszam na PW, wiem, że miejscami mogłam pisać troszkę... Nieskładnie.
Przykładowa stylizacja:
Dobrej zabawy i weny życzę!
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (18-07-2015 o 18h37)