Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 15-07-2015 o 13h59

Miss'Żółtodziób
...

Cześć.
Jestem Gosia, mam 11 lat. Na missfashion założyłam konto dzień temu, między innymi dlatego, że uwielbiam udzielać się na różnych forach, szczególnie z opowiadaniami grupowymi. Miałam z takim styczność już 4 lata temu. (tak wiem, miałam 8 lat, więc to dość dziwne :'D) Grałam wtedy na cromimi. Myślę, że tu też będę chciała brać w takich udział. Uwielbiam pisać opowiadania i myślę, że kiedyś na pewno jedno tu opublikuje. Jestem uzależniona od oglądania seriali, aktualnie Pretty Little Liars. ♥ Jeżeli chodzi o muzykę, to słucham wszystkich piosenek jakie wpadną mi w ucho, jednak najczęściej jest to rock lub metal. Moimi ulubionymi zespołami są Bring me the Horizon, Royal Blood oraz Years & Years, lubię też Zayna Malika. (ale 1D nie c': ). Nie umiem opowiadać o sobie, więc to by było na tyle. Z chęcią odpowiem na jakieś pytania.

Ostatnio zmieniony przez positivemadwoman (15-07-2015 o 13h59)

#2 15-07-2015 o 15h08

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Hej! :3
Witamy Cię na naszym forum. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Mówiłaś, że lubisz oglądać seriale. Jakie obejrzałaś do tej pory? Jakie masz w planach obejrzeć? Jakie są Twoimi ulubionymi? :3
Lubisz czytać książki?
A jak z anime/mangami? Próbowałaś coś przeczytać albo obejrzeć?
Bardzo się cieszę, że lubisz pisać opowiadania grupowe. ^^ Zapraszamy do działu, myślę, że wszyscy chętnie cię przygarną. ^^

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#3 15-07-2015 o 15h56

Miss'Żółtodziób
...

Majerankowa hejka! C:
Szczerze, to całego jeszcze żadnego nie obejrzałam. :'D Teraz oglądam głównie Pretty Little Liars, a resztę w telewizji jak leci. Lubię Szkołę, Na Wspólnej, O mnie się nie martw... I dodam, że jak miałam z 6 lat, to oglądałam Nianię, nadal ją lubię. W planach do obejrzenia mam Gossip Girl, The Vampire Diaries i Sherlocka. (:
Bardzo lubię czytać książki, jestem od tego wręcz uzależniona. Masz jakieś do polecenia?
Nie interesuję się Japonią, nie oglądam anime, ani nie czytam mangi. To nie dla mnie. ;/
Już nawet zgłosiłam się na podopieczną. Mam nadzieję, że trafię na fajnego mentora! ^^

#4 15-07-2015 o 19h04

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

positivemadwoman napisał

Majerankowa hejka! C:
Szczerze, to całego jeszcze żadnego nie obejrzałam. :'D Teraz oglądam głównie Pretty Little Liars, a resztę w telewizji jak leci. Lubię Szkołę, Na Wspólnej, O mnie się nie martw... I dodam, że jak miałam z 6 lat, to oglądałam Nianię, nadal ją lubię. W planach do obejrzenia mam Gossip Girl, The Vampire Diaries i Sherlocka. (:
Bardzo lubię czytać książki, jestem od tego wręcz uzależniona. Masz jakieś do polecenia?
Nie interesuję się Japonią, nie oglądam anime, ani nie czytam mangi. To nie dla mnie. ;/
Już nawet zgłosiłam się na podopieczną. Mam nadzieję, że trafię na fajnego mentora! ^^

Mówisz że czytasz książki... jakie gatunki preferujesz? Czy masz jakieś ulubiome książki? Jeśli tak to jakie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Podoina (15-07-2015 o 19h08)

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#5 15-07-2015 o 20h18

Miss'Żółtodziób
...

Podoina
Najczęściej czytam książki młodzieżowe, szkolne, zbliżone do romansu, jednak czasem sięgam również po fantastykę lub science-fiction, ale nie za często.
Moimi absolutnie ulubionymi książkami są Drzazga i Ogon Kici Ewy Nowak oraz Girl Online Zoelli, czyli Zoe Sugg. (:

Dyskusja zamknięta

Strony : 1