Z wiosną- ciuchy w kolorze kwiatów wiśni ^^
Lucie
Z wiosną- ciuchy w kolorze kwiatów wiśni ^^
Wacham sie miedzy wiosną a jesienią. No dobra, jesień. Ubrałaś długi rekaw i leginsy. Twoje blond włosy nie wiem czemu, skojażyły mi sie z ostatnimi promykami słońca.
moze wiosna . hmm szczerze nie wiem czemu tak jakos mi sie kojarzy
Wiosna - kombinezony są za cienkie na jesień, a na lato za ciepłe.
Hm, jesień... Jakoś te stonowane kolory mi się z nią kojarzą. ^^
hm... Twoja miss kojarzy mi się trochę z zimą i wiosną...Zimą z powodu kolorów - ciemnych, natomiast wiosną z powodu sukienki
Jesień - ubrana nie za ciepło nie za zimno i w czerwonych kolorach
Twoja mis kojarzy mi się z wiosną , ponieważ wianek na głowie właśnie z tą porą roku mi się kojarzy.
wyglądasz na jesień, bo te ciemne barwy i długi rekaw charakteryzują te pore roku.
Wyglądasz mi na wiosnę,cienkie ubrania,rajstopy i sukienka
Kojarz mi się z latem ogólnie z powodu ubioru (bluzki i spódnicy) oraz koloru włosów.
wcześniej napisałam że z jesienią, ale jak teraz spojrzałam to bardziej z latem mi się skojarzyło
Twoja miss kojarzy mi się w jesienią, z powodu koloru jej ciuchów.
Przez dużą ilość czerwieni a także strój jak na Halloween - jesień
Jak dla nie zdecydowanie lato, przez tą ciemniejszą, jakby opaloną skórę i kolorowe ubrania.
Trudno stwierdzić... Trochę zimę z powodu koloru ciuchów jak i włosów, oraz wiosnę bo sukienka. o;
Ciepła jesień. Ciemne kolory + nie zbyt grzejące ubrania.
Taka wczesna wiosna. Kolorystyka jest zimna, ale ubrania nie wyglądają, jakby miały przetrzymać chociaż deszcz.
Lato - bo ubiór odpowiedni akurat na tą porę roku.
Hm, trudno stwierdzić, ale chyba jesień. Takie ciemne kolory i krótkie spodenki pasują mi do tej pory.
Wiosna-kolorystyka jest jakaś taka łagodna. Do tego ubrania nie są zbyt ciepłe.
Lato- marynarski strój,nie trzeba tłumaczyć
Jesień - kolorystyka opadających liści
Solomona napisał
Jesień - kolorystyka opadających liści
Ostatnio zmieniony przez Sabina (09-06-2013 o 09h41)
Twoja miss kojarzy mi się z latem z powodu turkusowych elementów w stroju.