Ban, bo rozbroiło mnie to zablokowane, 18+. xDD
Powiedziałabym, że na pewno, a nie prawdopodobnie.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (10-07-2015 o 14h28)
Ban, bo rozbroiło mnie to zablokowane, 18+. xDD
Powiedziałabym, że na pewno, a nie prawdopodobnie.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (10-07-2015 o 14h28)
Ban, bo cześć cześć.
Ban, bo hej hej.
Ban, bo jak życie? :v
Ban, bo cześć Nelu ^^
Btw tamte obrazki kojarzą mi się z World is mine >.>
Ban, bo serio, czas założyć bloga i zostać fejmem. x.x
Ban, bo cześć jelonku.
Ban, bo ja liczę zawsze maksymalną ilość MM za gwiazdy, których jest 28 + 6 nowych (policzyłam tylko jedną gratis, bo nie wiem, czy w starych były gratisy </3). Pomnóż sobie to razy 7 500 i Ci wyjdzie XDD
No cóż, pospieszyłam się, że te z KH są tańsze, bo na misje 21-30 trzeba wydać co najmniej 32 000 MM... Dobra, liczę misje 31-40, potem daję średni wynik do misji 41-50 (bo chyba będą nowe, nie? XD), podliczam i wrzucam staty XDD
Ban, bo bycie popularnym jest męczące i trzeba się o to w kółko starać, nie polecam, Lau Evvers.
Ban, bo w zasadzie moja sis wiecznie komentowała cudze blogi, żeby się wybić, mi by się nie chciało. x.x
Ban, bo nie pamiętam na której misji skończyłam w KH, ale póki co nie zapowiada się, żebym musiała wydać grosz na tę grę tak mi się zdaje. A przynajmniej dobrze idzie mi zbieranie jak nie mam na co wydawać, raczej odpuszczę sobie przeceny XDD
Ban, bo to męczące, btw, w 2008-2010 latach Honey robiła to samo: wstawiała podlinkowane swoje głupie piosenki i mordę na każdego możliwego photobloga (NAWET JA MIAŁEM OD NIEJ CODZIENNIE PO MILION SPAMU) aż w końcu zdobyła jakąś publikę (inne dziewczyny, które też chciały być popularne), ktoś to pomylił z tym, że jest lubiana i w nią zainwestował. NO I JEST NIJAKĄ GWIAZDKĄ, KTÓREJ NIKT NIE SŁUCHA. Ale jest!
Ban, bo ja mam już wszystkie stare misje, więc pewnie coś sobie kupię jak będzie -60%. Głównie do misji.
Btw, rozkminiam czy opłaca mi się zgłaszać swoją miss do konkursu o upadłych aniołach. Lel, wygląda koszmarnie.
Ban, bo ja nie mam nic z KH :'(. No i o co chodzi z tym -60%? Jest jakoś pod koniec czy coś?
Jeśli w obecnym stroju to jej nie zgłaszaj, wygląda dość słabo.
Ostatnio zmieniony przez Evvers (10-07-2015 o 14h40)
Ban, bo tak, -60% będzie pod koniec. Po -30% czeka nas jeszcze -40%. Warto śledzić forum, żeby nie kupować rzeczy już teraz, tylko żeby poczekać. ^^
Aaaa, czyli nie robić misji od razu? :'3
Ban, bo ja bym zrobił i stracił miliony.
Ban, bo lol, mówię o tej promocji, co jest teraz. XDDD W Krainie Halloween nie ma żadnych promocji. >.<
Ban, bo zrobiłem Chiny na tej 30% promocji i myślałem, że jestem mądry i przebiegły. /':
Ban, bo promocje kończą się na koniec wakacji. Kraina halloween jest w halloween, październik-listopad xD
Ban, bo włączyłam sobie generator czcionek i komp mi się zawiesił :'D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (10-07-2015 o 14h56)
NO WIEM, ban, bo gram w tę grę 20 dni i nie wiem jeszcze o niej zbyt wiele, nie oceniajcie mnie (((.
Ban, bo dawno nie używałam żadnych generatorów, hmm
A ja żem nic nie oceniam, co to to to nie
Ostatnio zmieniony przez nelumi (10-07-2015 o 14h57)
Ban, bo ostatnio na promenadzie mam samych facetów. /':
Eeeeeej, a można ustrzelić tylko jedną gwiazdę dziennie?
Ban, bo MF Info jest strasznie zaniedbane, mam wrażenie, że tylko Eufrozyma tam wchodzi (i ja raz na miesiąc jak mi się przypomni). :x
Zależy jak ci się trafi, czasem pojawiają się dwie na dzień.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (10-07-2015 o 15h00)
Ban, bo jestem głodny i coś bym zjadł, a nie da się być pięknym i chudym oraz zawsze najedzonym jednocześnie.