Twoja sygnaturka mówi, że chcesz, aby nas wszystkich zeżarły Twoje smoki XD /On tak kłapie tym pyszczkiem XD/
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 58
Twoja sygnaturka mówi, że chcesz, aby nas wszystkich zeżarły Twoje smoki XD /On tak kłapie tym pyszczkiem XD/
Twoja sygnaturka mówi, że jesteś spokojną marzycielką, lubiącą leżeć bezczynnie na łące.
Twoja mówi, że lubisz mroczne klimaty i Koreańczyków. Jesteś zazwyczaj spokojną osobą, która interesuje się psychicznymi rzeczami i lubi nietypowe wystroje wnętrz (skojarzenie z tą głową jelenia) ;D
Twoja sygnaturka mówi o tobie że uwielbiasz anime oraz mangi a jedną z twoich ulubionych jest Vassalord
Twoja sygnaturka mówi mi, że chciałabyś mieć pałac xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (29-07-2015 o 01h37)
Twoja sygnaturka mówi mi coś w smoczym języku.
Mówi, że jesteś osobą, która lubi ciemne kolory i czachy XD Jesteś nieufna i tajemnicza, ale także spokojna i wytrwała (:
Twoja sygnaturka mówi, że gość na niej jest tak narąbany, że uważa swoją krew za wino tego gościa w ciemnych włosach.. :0
Twoja sygnaturka mówi że bardzo lubisz tego Koreańczyka oraz jesteś delikatną i wrażliwą osobą
Mówi mi, że lubisz pastelowe kolory oraz że jesteś bardzo dziewczęca i pełna energii
Twoja sygnaturka mówi, że jesteś osobą, która dobrze czuje się w towarzystwie swojej grupy znajomych i mogłabyś wszystko dla nich zrobić c:
Twoja sygnatura mówi, że lubisz gry komputerowe (Assasin's Creed w szczególności), mroczne klimaty i dobrze czujesz się w dobrze znanej sobie grupie
Twoja sygnaturka mówi, że lubisz ziemnioki
Twoja sygnaturka mówi mi, że lubisz koty :3
Mówi mi, że jesteś uczuciową i bardzo wrażliwą osobą, której zależy na pewnych osobach i za nic w świecie nie chciałaby ich stracić
Mówi mi, że jesteś miłą, przyjacielską i radosną osobą
twoja sygnaturka mówi że kochasz koty i chciałabyś mieć ich bardzo wiele ^^
Twoja sygnaturka sugeruje mi, że zadziorna i buntownicza z ciebie dziewczyna.
Twoja sygnaturka mówi mi że lubisz śpiewać? xD No i, że jesteś otwartą osobą.
Twoja sygnaturka uświadamia ludzi, że rzeczywistość nie jest kolorowa.
twoja sygnaturka mówi że jeden z twoich ulubionych zespołów ma nowa piosenkę XD
twoja sygnatura mówi że lubisz dmuchane bujające się zamki które zmieniają kolory ;3
twoja sygnaturka mówi że lubisz anime i czujesz się samotna i niekochana
Mówi mi że jesteś niepoprawną optymistką (w dobrym tych słów znaczeniu ), która chętnie nawiązuje nowe kontakty
twoja sygnaturka mówi że lubisz anime oraz jesteś otwartą i przyjacielską osobą