Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 05-07-2015 o 08h53

Miss'na całego
GotyckaLolitw
''Hello, my dear. Kill me gently''
Miejsce: Ciastkolandia

Cześć. Nie wiem czy mnie znacie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Kilka osób mnie już chyba widziało.. xD Można mnie znaleźć w sali gier. Nie umiem opowiadać o sobie, więc zadawajcie pytania.. Możecie też przeczytać opis. ^^

EDIT:
Oj, przepraszam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Jestem tu od dopiero stu dni, dalej jestem nowicjuszką.
Nie miałam zbyt dużo czasu, żeby to napisać, a co dopiero przeczytać miniregulamin.
Mogłam to zrobić kiedy indziej.. Więc napiszę te podstawowe rzeczy.

Na imię mi Roksana, chociaż wolę jak mówi się do mnie Roxy, albo jakoś inaczej. "Roksana" to tak za twardo. Jestem bardzo nie punktualną i nie rozgarniętą osobą. Łatwo się zamyślam. Jestem bardzo rozgadana, jeśli chodzi o osoby, które dobrze znam. Cały czas się potykam i wszystko przewracam. Moim hobby jest muzyka. Interesuję się Japonią. Mój ulubiony gatunek muzyczny to rock.

Ostatnio zmieniony przez GotyckaLolitw (05-07-2015 o 22h52)

Link do zewnętrznego obrazka

#2 05-07-2015 o 10h44

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

GotyckaLolitw - opis opisem, ale miniregulamin tego działu nakazuje powiedzieć coś o sobie w pierwszym poście...

Jakiej muzyki słuchasz? Lubisz czytać książki? Jaki jest twój ulubiony film?

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#3 05-07-2015 o 15h03

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

GotyckaLolitw napisał

Nie umiem opowiadać o sobie, więc zadawajcie pytania.. Możecie też przeczytać opis.

Część opisu można skopiować i umieścić tutaj, to nadal lepsze niż niestosowanie się do regulaminu działu.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#4 05-07-2015 o 22h57

Miss'na całego
GotyckaLolitw

Majerankowa napisał

Jakiej muzyki słuchasz? Lubisz czytać książki? Jaki jest twój ulubiony film?

1. Głównie k-popu i j-rocka, zdarza się też, że heavy metalu.
2. Lubię.
3. ,,Chiling Romance"

Ostatnio zmieniony przez GotyckaLolitw (05-07-2015 o 22h58)

#5 06-07-2015 o 17h09

Miss'OK
Evvers
^It's me.

A ja wpadam z takim drobnym pytankiem... jakie utwory uwielbiałaś pięć lat temu?

#6 06-07-2015 o 20h50

Miss'na całego
GotyckaLolitw

Evvers napisał

Jakie utwory uwielbiałaś pięć lat temu?

O Boże, nie pamiętam... Dawno to było xD Ale na pewno były to jakieś popowe i beznadziejne.

#7 09-07-2015 o 10h42

Miss'nieobczajona
JadziaOdZuzi
...
Miejsce: Lubuskie :)

Hej, jaki jest twój ulubiony kolor? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#8 10-07-2015 o 20h33

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

Napisałaś że interesujesz się muzyką. Tylko słuchasz, czy może tworzysz, śpiewasz, może grasz na jakimś instrumencie? :-)

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#9 13-07-2015 o 09h21

Miss'na całego
GotyckaLolitw

JadziaOdZuzi napisał

Hej, jaki jest twój ulubiony kolor? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Mam ich trochę dużo xD Czarny, Szary, Miętowy, Biały, Czerwony i Fioletowy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Podoina napisał

Napisałaś że  interesujesz się muzyką. Tylko słuchasz, czy może tworzysz, śpiewasz, może grasz na jakimś instrumencie? :-)

Nie umiem tworzyć, no chyba, że cos mnie napadnie to wtedy walę w klawisze i czasem cos z tego wychodzi. xD Śpiewam - czyjes albo moje własne, prawda jest taka, że od dzieciaka mnie to interesowało. I jako siedmiolatek umiałam zaspiewać piosenkę z własnej głowy ^^ Czasami piszę piosenki, ale tylko jak nie mam fazy na cos mi wychodzi. Gram na instrumencie klawiszowym, zwanym pianinem, jak już się można było domyslić xD Ale jak tylko kupię sobie gitarę (elektryczną) to zacznę się uczyć grać na niej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1