Eloszka eloszka ;u;
Nie jestem zbyt aktywna na forum, ale pomyślałam że miło byłoby się przywitac huh .u.
A więc, jestem Seikoku i obecnie uczęszczam do gimnazjum~ Moim największym i najbardziej ukochanym hobby jest rysowanie, jeśli chcecie zobaczyc co właściwie tworzę, możecie wejśc w dział z rysowaniem, mam tam swój wątek. Ogólnie rysuję w stylu komiksowym i animangowym, ale czasami sięgnę po realizm ;u;
Bardzo lubię słuchac muzyki, a przede wszystkim k-popu ♥ Moimi ulubionymi koreańskimi zespołami są Block B, BTS, Shinee, EXO, Big Bang oraz wieeeele innych :>
Poza k-popem słucham też zespołów takich jak Die Antwoord, Mindless Self Indulgence, Get Scared i Pierce the Veil.
Lubię oglądac anime, ale osobiście preferuję mangi Dx Jestem też po uszy zakochana w internetowym komiksie Homestuck, ehehe~
Także, ekhm, nie wiem co mogę jeszcze napisac, więc pytajcie o co chcecie >:]
Chętnie porozmawiam z osobami o podobnych zainteresowaniach~!
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 04-07-2015 o 16h03
#2 11-07-2015 o 13h06
Jakie mangi przeczytałaś, jakie mogłabyś polecić?
Jeśli już oglądasz anime, to jakie gatunki najczęściej?
#3 12-07-2015 o 18h20
well, moją ulubioną mangą jest Nickelodeon Red i Nickelodeon Green, mam w planach przeczytac kolejne części ;u; Bardzo ją polecam, chociaż jest bardzo specyficzna i nie spodoba się każdemu.
A z anime bardzo lubię te eksperymentalne, np Cat Soup czy Serial Experiments Lain >D Ale lubię też ecchi, oglądałam ostatnio Highschool DXD~
#4 13-07-2015 o 19h32
Hello, witamy serdecznie ;D
Matko ile tu fanów mangi i anime na tym forum
#5 13-07-2015 o 20h40
ahahah fakt, dośc dużo, ale na innych forach widziałam jeszcze więcej XD czasami bywa w nich tak, że jak ktoś nie lubi Japonii, to od razu zdziwienie .v.
#6 14-07-2015 o 14h00
Mogę zapytać kogo biasujesz w wymienionych zespołach xD?
We are in noir
#7 14-07-2015 o 19h12
jasne! uvu
z BTS Jungkooka i V,
z Block B Taeila,
z Exo Chanyeola i Sehuna,
z Shinee Taemina,
z Big Bang GD :"D
Strony : 1