Pierwszy anioł nie ma ochoty wyżalać się na forum Jelonku.
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦
Link do zewnętrznego obrazka
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL
Strony : 1 ... 61 62 63 64 65 ... 200
Pierwszy anioł nie ma ochoty wyżalać się na forum Jelonku.
Pierwszy jelonek stwierdza, że w takim razie zaatakuje na PW :<
Pierwszy anioł stracił szansę na nowe buty. e.e
Drugiego anioła boli kręgosłup >.<
Pierwszy demon współczuje, nie wiem jakim cudem mnie praktycznie nigdy nie boli.
Pierwszy anioł czeka, aż zaktualizuje mu się laptop >.>
Drugi anioł przed chwilą prawie wylał wodę na swojego laptopa, ja to dziś mam pecha
Pierwszy jelonek radzi Robin, aby zrobiła fort z poduszek i się w nim schowała. Może wtedy już nic gorszego się nie stanie. :<
Jelonku jest możliwe, że fort z poduszek się na mnie zawali - mówi pierwszy anioł
Pierwszy jelonek mówi, że przynajmniej poduszki są mięciutkie. :3
- Gorzej jak wyląduje na tobie 20 takich miękkich poduszek - mówi pierwszy anioł
1 demon poszedłby na ryby ale nie ma z kim
Pierwszy anioł tak bardzo nie ma pomysłu na awatar.
Drugi anioł się irytuje, bo boli go ząb, który dentystka już zaplombowała.
Pierwszy jelonek w końcu wraca domu.
Pierwszy anioł potrząsa glowstickami, ale już nie świecą. T^T
Pierwszy demon wrócił dzisiaj z wczasów, które były takie wspaniałe, że czasami myślał (oczywiście nie całkiem poważnie): "A mogłam się zabić, miałabym teraz święty spokój z Arthurem". Ale miał budujące LD. I obejrzał trailer świątecznego odcinka, alors la vie est belle.
Pierwszy aniołek przycupnął sobie na drzewku i obserwuje niezwykle ciche o tej porze pole bitwy.
W roku szkolnym to wszyscy siedzą po nocach na forum zamiast się uczyć, a jak są wakacje to internety świecą pustkami xD
Ostatnio zmieniony przez KimKas (11-07-2015 o 01h35)
Drugi anioł ogląda dramę.
3 anhel napisze, bo będzie trzeci.
1 Demon zapomniał o forum aż do teraz xd ( rano jeszcze pamiętałam, ale później to inna bajka xd)
Pierwszy anioł słucha świergotu ptaków za oknem.
Pierwszy demon wściekła się na swoją podświadomość, bo dzisiaj reverse blinking nie podziałało i nie miał świadomego snu.
Ostatnio zmieniony przez SherLocked (11-07-2015 o 09h19)
Pierwszemu aniołowi leciała krew z nosa kiedy spał ;000000
Pierwszy aniołek nie rozumie was. I uważa, że jest skończonym idiotą. xD Po pierwsze: co to jest reverse blinking, któś mnie olśni? xD Technika pozwalająca na świadomy sen? xD
Tak poza tym miałam takie WTF, gdy gadali w telewizji o księdzu - pedofilu. Bo akurat mi odtwarzacz w komórce przełączył piosenkę na na temat. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (11-07-2015 o 10h20)