Pierwszy demon ma na górze sałatkę na kolację ^^
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 200
Pierwszy demon ma na górze sałatkę na kolację ^^
Pierwsza anielica zazwyczaj nie jada kolacji...nikt nie wie czemu, ale wieczorami nie jestem głodna XD
Pierwszy demon bez kolacji by nie pociągnął w weekend.
Drugi jelonek zwykle je kolację o północy xD
Pierwszy anioł słucha sobie piosenek z Rentu xD
Pierwszy demon ogląda fotki na fejsie xD
Pierwszy anioł sobie skorzystał z generatora tęczy xD
Pierwszy jelonek chyba włączy sobie jakiś soundtrack.
Po co piszecie tęczą?
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (28-06-2015 o 20h39)
Drugi demon słucha Sarsy ♥
Pierwszy anioł pisze sobie dla zabawy xD Śmiesznie przeskakuje kod w generatorze xD Plus to jest ładniusie ^^
Pierwszego jelonka od tego oczy bolą ;_____;
Drugi demon sobie to zaznacza, żeby poprawnie poczytać i żeby nie było niedomówień xD
Pierwsza anielica jednak zostanie przy tym kolorze, bo...po prostu przy nim zostanie nie ma to żadnego konkretnego powodu XD
LOL, drugi anioł tylko w jednym miejscu widzi kolor, który faktycznie ciężko może być przeczytać (środek), a reszta jest wyraźna
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (28-06-2015 o 20h48)
Pierwszy demon wie, ale łatwiej zaznaczyć całość. Secia leniuch xD
Pierwsza anielica stoi przed wyzwaniem wymyślenia wyczesanej fabuły(to naprawdę musi być dobre)na podstawie KnB do opowiadania na sześć osób, ale nie ma pomysłu...to znaczy ma ich dużo, ale od żaden z nich dupy nie urywa.
Pierwszy demon nie ma weny, więc nie pomoże ;<
Trzeci jelonek mówi, że Kuroko no basket (anime).
W tym przypadku wiedząc co to jest, to pierwszy anioł tym bardziej nie pomoże.
Pierwsza anielica mówi, że za starych czasów ja, Eeve, Hiruś, Middie byłyśmy wspaniałą czwórką i pisałyśmy dużo opowiadań o KnB. Potem Middie z powodów braku czasu przestała pisać, a dołączyła do nas Kuro i tak sobie rozmawiałam z Hirusiem i wspominałyśmy te czasy, bo chyba od pół roku wszystkie razem już nie pisałyśmy, a jako, że są wakacje stwierdziłam, że to dobry pomysł, żeby napisać coś razem właśnie w tej tematyce w końcu to nasza specjalność, ale mam taką pustkę w głowie, że szkoda gadać, a jako, że to nasz powrót to fabuła musi być mocna, a jednocześnie zostawić nam miejsce na kreatywność pomysł i tworzenie własnej historii, krótko mówiąc potrzebuję czegoś: pomysłowego, oryginalnego i luźnego...i nie mam żadnego dobrego pomysłu
Pierwszy jelonek zna KnB, ale szczerze mówiąc nie lubi tego .-.
Pierwsza anielica mówi, że ona właśnie za takimi anime przepada XD Zresztą cała nasza piątka, ale mniejsza z tym. Sama muszę stawić czoła mojemu braku weny w końcu to i tak zawsze ja i Eeve byłyśmy od fabuły więc XD