1 Devil rozkłada sobie leżak oraz parasol i zaczyna się wylegiwać popijając napój z lodem
Ostatnio zmieniony przez Nerra (02-07-2015 o 17h36)
Strony : 1 ... 22 23 24 25 26 ... 200
1 Devil rozkłada sobie leżak oraz parasol i zaczyna się wylegiwać popijając napój z lodem
Ostatnio zmieniony przez Nerra (02-07-2015 o 17h36)
Drugi jelonek znowu słucha piosenek Smosha.
I dowiedział się, że jego znajoma nie dostała się do żadnej szkoły :'<
Pierwszy anioł mówi, że to przykre.
Pierwszy jelonek podejrzewa, że będzie miał podobnie .__.
I zastanawia się jak tu ją pocieszyć.
Pierwszy anioł pyta się czy chodzi o studia? Egzamin zawsze można powtórzyć i napisać lepiej.. :0.
Pierwszemu jelonkowi chodzi o liceum .-.
2 Devil wierzy, że jelonek dostanie się tam gdzie chce
Ostatnio zmieniony przez Nerra (02-07-2015 o 18h00)
Pierwszy anioł mówi lol, kiepsko.
Pierwszy jelonek klasycznie w to nie wierzy, że się dostanie. Niska samoocena taka jest...
Z liceum zawsze najgorzej .-.
Pierwszy anioł dostał się bezproblemowo u siebie, bo niż demograficzny.
1 Devil musi teraz sobie poszukać nowego kierunku... *wyklina pod nosem coś o matmie*
Drugi jelonek zazdrości Mineo </3
3 demon mówi, że śmiesznie wygląda dla niego podium jak wszystkie miss mają te rączki i flet~
Pierwszy anioł przyznaje racje xD
Drugi anioł miał wielu znajomych, którzy wylądowali bez szkoły po pierwszej turze rekrutacji, a w drugiej przyjęli ich wszędzie tam, gdzie chcieli – tak to jest chodzić do gimnazjum, gdzie za angielski na poziomie CAE w wieku 15 lat dostajesz 4. A z matmy większość miała na koniec 3 (nie ja, ja miałam 5 :v), a potem w liceum na matmie wszystko umieją, bo przerobiliśmy wszystko tak bardzo ponad program XD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (02-07-2015 o 18h34)
Pierwszy demon potwierdza, że druga tura nie jest zła, bo system nieomylny nie jest (chociaż nie wiem jak jest w Warszawie). xD
Szanse są większe niż przy pierwszym podejściu, ale już nie pamiętam, czy w tym, czy poprzednim sposobie rekrutacji (miałam 5 z matmy, polaka, anglika i fizyki, może jeszcze jakiś + wyniki z egzaminu całkiem niezłe, więc mnie przyjęło).
Pierwszy anioł akurat dostał się do liceum w pierwszej turze, ale nie wszyscy jego znajomi mieli tyle szczęścia xD Ale wszystko można załatwić podankami
Pierwszy demon dostał się do szkoły, którą wybrał uczeń z najwyższą liczbą punktów z naszego regionu, ale nawet nie wiem kto to. XD
I btw myślę, że w dobrych szkołach / na uczelniach nie ma wielu ładnych dziewczyn. XD
Pierwszy anioł mówi, że u niego na uczelni jest sporo ładnych dziewczyn, a podobno w rankingach z zarabiania hajsu jesteśmy pierwsi w Polsce, wszystko zależy od uczelni XDDD
Pierwszy demon mówi, że na polibudzie pustki, siostra zawsze się śmieje, że ma branie. xD
Wczoraj specjalnie dodałam filtry do zdjęcia by łatwiej mi się rysowało, a jeszcze się za to nie wzięłam.
Pierwszy anioł mówi, że na polibudzie to nic dziwnego xD Dziewczyny idą zazwyczaj w kierunki bardziej społeczno-literackie niż techniczne xD
Pierwszy,tfu, drugi anioł wiąże włosy.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (02-07-2015 o 20h16)
Trzeci anioł się zasmucił, bo mody do Agar są tylko na chrome i firefoxa, przy czym na firefoxie są do kitu.
Pierwszy jelonek nic nie wie o modach na Agara .-.
Pierwszy anioł gra na kurniku w kalambury.