Pierwszy demon także życzy smacznego. Aż sama nabrałam ochoty na dobry chleb.
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
Strony : 1 ... 184 185 186 187 188 ... 200
Pierwszy demon także życzy smacznego. Aż sama nabrałam ochoty na dobry chleb.
Pierwszy aniołek dziękuje za słowa otuchy. :3
Ostatnio zmieniony przez ThourinneSammy (23-08-2015 o 21h42)
Drugi anioł jadł obiad przed 15 i nadal jest pełen, wtf, wata cukrowa mi w brzuchu spuchnęła?
Pierwszy demon przypomina ThourinneSammy, że można pisać tylko raz w jednej bitwie. Nie można być 1 i 3 aniołem.
Pierwszy anioł przeprasza i obiecuje, że to już się nie powtórzy.
1 demonowi podobał się czarno biały awatar Ygriś, który miała jeszcze jak tu weszłam. Ale ten też jest ciekawy o;
I nie ma za co, ignorancja niektórych po prostu jest nie na moje nerwy. Niech sami spróbują prowadzić wątek i sprawdzać 200 stron licząc czy wszystko się zgadza czy nie a jednocześnie użerać się potem z "rebelami, którym coś nie pasuje" :")
Pierwszy Andrzej nie ogarnia tej kuwety, to gra czy jakieś zawody? Po co wgl liczyć, kogo obchodzą wyniki?
Pierwszy jelonek jest chwilowo w rozsypce i chwilę jeszcze musi poczekać, aż się pozbiera ._.
Pierwszy Andrzej jest głodny, ale nikt oprócz niego nie chce jeść, a lodówka nie ma w sobie niczego do przegryzienia. D:
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (23-08-2015 o 22h21)
1 demon mówi do Zioła, że jeżeli chodzi o avd to owszem gra, ale ze swoimi zasadami. Tak jak wszystko na tym forum. Chociaż minimalnego poszanowania dla ludzi pilnujących tego się wymaga, nieprawdaż?
Ostatnio zmieniony przez nelumi (23-08-2015 o 22h22)
Pierwszy anioł, co się stało Jelonku?
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (23-08-2015 o 22h22)
Pierwszy jelonek mówi, że już nic, jakoś się szybko pozbierał :u
Pierwszemu Andrzejowi właśnie o to chodzi, że nie ogarnia, po co ktoś pilnuje tego. >.< W sensie rozumiem, że zakazane tematy czy coś (hehe), ale skoro i tak jest offtop...
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (23-08-2015 o 22h24)
Drugi anioł skończył trzy szkice i jest w szoku, że aż tyle.
Pierwszy anioł gratuluje?
Drugi anioł, Jelonku, to dlatego, że jesteś jeleniem :V
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (23-08-2015 o 22h33)
Do trzeciego Andrzeja pisała dziś laska, bo stwierdziła, że jest pewnie najbardziej obyty w forum, a ona ma pytanie. xD
A jak się zgłaszają do akcji pomocniczo-zapoznawczej to potem nie pytają, chlip.
Czwarty jest zachwycony avkiem Robin.
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (23-08-2015 o 22h34)
Pierwszy jelonek mówi Robin, że w sumie to ma sens.
Pierwszy anioł lubi swój aktualny awatar i podoba się on też innym, że ciężko mu będzie go zmienić ;w;
Pierwszy jelonek uwielbia wszystie avatary Robin, na których są chibisie ^u^
A pierwszy Andrzej jest zachwycony swoim avkiem, hehe. XD
Ale to zasługa Mineo, bo ona go znalazła. <333
Pierwszy demon nie chce być demonem i tu pisać, ale musi wypowiedzieć swoje zdanie, że każdemu należy się szacunek z tego powodu, że angażuje się PONAD i stara się, żeby wszystko było w jak najlepszym porządku. Jeśli ktoś nie potrafi ogarnąć, że są po prostu ludzie sumienni którym na czymś zależy i chcą, żeby wszystko było w jak najlepszym porządku, to przykro mi bardzo, ale odpowiedzialności się jeszcze musi nauczyć...
Pierwszemu aniołowi bardzo podoba się awatar i sygnaturka Majerankowej ;3
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (23-08-2015 o 22h41)
Drugi Andrzej czuje się dotknięty bardzo. Ja im liczyć nie zabraniam, po prostu sensu nie widzę...
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (23-08-2015 o 22h42)