Pierwszy anioł się cieszy xD Mam takie dobre ołówki, że aż chce się rysować... Tylko papieru już nie, cza zainwestować xD.
We are in noir
Strony : 1 ... 175 176 177 178 179 ... 200
Pierwszy anioł się cieszy xD Mam takie dobre ołówki, że aż chce się rysować... Tylko papieru już nie, cza zainwestować xD.
Druga anielica zazdrości Mineo, bo jeśli chodzi o sztukę to ja mam dwie lewe nogi...a rąk nie mam wcale. #takietamzemniebeztalencie
Trzeci Janusz podbije parę wątków i leci bo ma 2% baterri w telefonie x.x
Ostatnio zmieniony przez Momencik (21-08-2015 o 22h42)
Pierwszy demon marznie.
Pierwszy Andrzej cieszy się, że Mineo pochwaliła się swoim dziełem na forum,bo wyszło jej ślicznie. <3
2 anioł liczy aniołki
Trzeci anioł będzie się musiał niedługo przyzwyczaić do porannego wstawania i wcześniejszego chodzenia spać
Pierwsza demonica mówi cześć.
1 aniołek wita (nie)chetnie demonka
Pierwsza demonica macha aniołkowi.
1 anioł dziwi się "gdzie sa wszyscy??"
Pierwsza demonica też się zastanawia... O.o
2 demon trochę się nudzii
Pierwszy Andrzej znalazł ciekawą osobę w internetach i ma nadzieję, że będzie mu się z tą osobą przyjemnie rozmawiało.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (22-08-2015 o 01h04)
1 demon spędził cały dzień poza domem i wrócił dopiero o 23.20 amg ;_;
Pierwszego anioła boli kolano od melanżu w Leszku ((((((
Waaa, drugi Andrzej nienawidzi swoich zębów, znowu go bolał ten, który jest już zrobiony...
Trzeci anioł wcale nie wie czy jest aniołem, ale nie zamierza pisać na czerwono i jest, niestety, znudzony, obolały i zkacowany.
Ostatnio zmieniony przez Evvers (22-08-2015 o 10h58)
1 Demon mówi:Jesteś aniołem, ponieważ literka ''E'' zalicza się do teamu aniołów xd
Pierwszy Andrzej pyta, czy byłby ktoś chętny na rpg, w którym 10 osób trafia na wyspę, gdzie jedna osoba morduje wszystkich i na końcu siebie i do końca nie wiadomo kto jest mordercą, bo ten ktoś dostaje informację na priv i nie może tego zdradzić. Jak ktoś jest chętny to piszcie na priva <3
1 Demon może i by się zgłosił, ale od jakiegoś czasu nie ma ochoty ma weny na pisanie.... nie mówiąc już nawet o chęciach.. ( Zjedzą mnie za to opóźnienie jak nic... xd)
Pierwszy Andrzej zastanawia się, czy Erin już czytała jego erpeżki, bo nie wie czy ma się szykować na bana lub upomnienie. xD
1 Demon jakoś od niechcenia wchodzi na forum
1 anioł jest smutny, że zawsze kiedy stworzy ładną stylizację to podoba się ona tylko jemu. XD
1 Demon ma za to dylemat, czy zmienić swoją.. i tak musi fryz do misji zmienić... czy zostawić obecną xd