Pierwszy anioł ma kolejny napad płaczu. Odpowiedzi Jessica23 na PW jeszcze bardziej mnie zdołowały. Możliwe, że dostanę ban definitywny, bo nie pamiętam, czy kiedyś dostałam jednego, czy dwa bany.
Nie odpisuję na PW?
T U M N I E Z N A J D Z I E S Z
Strony : 1 ... 162 163 164 165 166 ... 200
Pierwszy anioł ma kolejny napad płaczu. Odpowiedzi Jessica23 na PW jeszcze bardziej mnie zdołowały. Możliwe, że dostanę ban definitywny, bo nie pamiętam, czy kiedyś dostałam jednego, czy dwa bany.
Pierwszy demon, bez urazy dziewczyny, ale moim zdaniem dobrze, że Jess zajęła się tematem.
A co do długości, skoro nie jest napisane inaczej to chyba będą takie, jakie w regulaminie SG, nie?
Pierwszy anioł może wydać się niemiły, ale serio dziewczyny, nad czym wy się użalacie? Raczej dobrze wiecie, że zrobiłyście źle i teraz trzeba ponieść za to konsekwencje, a nie płakać po kątach, że się bana dostało. Zrozumiałabym jakby to był niesłuszny ban, ale dla niektórych było nawet ostrzeżenie od Moti...
EDIT: Jasne Lusia, ja po prostu piszę co myślę c:
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (17-08-2015 o 21h28)
Drugi anioł wie, że musi ponieść konsekwencje.
Jednak mam prawo pisać i czuć co chcę, prawda?
Btw, nie płaczę po kątach, tylko na fotelu przy biurku. :')
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (17-08-2015 o 21h31)
Pierwszy demon podziela zdanie Robin. Wiadomo, każdemu się czasami powijała noga i zahaczał o zakazane tematy, ale przecież było upomnienie.
A tak przy okazji, trzeba czytać regulamin, a nie narzekać, że może was miesiące nie będzie. Chyba że Jess postanowiła jakoś inaczej, a ja nie jestem w temacie to wybaczcie uwagę.
2 Demon też jest smutny z powodu bana, ale jak napisała Julce, podziela zdanie Jess :')
Prawda jest taka, że zagalopowałyśmy się.
Ostatnio zmieniony przez Sadist (17-08-2015 o 21h34)
Pierwszy aniołek jak tu wróci będzie Julką odnowioną XD
Emm, lusiu ty coś sugerujesz?
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (17-08-2015 o 21h50)
Drugi anioł poprawia sobie humor ciasteczkami. Szkoda, że nawet nie mam do was numerów..
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (17-08-2015 o 21h49)
1 Demą nie przejmuje się banem aż tak, bo będzie na szczęście mieć więcej czasu na inne niedokończone rzeczy ^^
Pierwszy anioł mówi, że Sadist i tak będzie miała krótszego bana, więc noo :''<
1 Demon nabija symbolicznego posta xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (17-08-2015 o 21h56)
2 Demą, skąd wiesz? Poruszałam 3 zakazane tematy >.>
Ostatnio zmieniony przez Sadist (17-08-2015 o 21h57)
Trzeci demon, Johnny Bravo na CN *o* Uwielbiałam to za dzieciaka.
4 demon dostał upomnienie i nie jest mu wcale przykro
Ostatnio zmieniony przez Yubin (17-08-2015 o 22h11)
Piąty jelonek ma dokładnie tak samo jak Yu xD
STATYSTYKI:
ANIOŁY: 2
DEMONY 36
RAZEM: 38
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (17-08-2015 o 22h13)
1 demon próbuje wynegocjować coś więcej bo przydałby mu się odwyk od MF XD
2 Demon jakoś stracił dobry humor i właściwie to miałam złazić z forum
Pierwszemu aniołowi też by się przydał taki odwyk, może by w końcu więcej rzeczy rysował xD
Pierwszy jelonek bardzo chciałby wydać MM, ale musi zbierać na KH :"D
Ja tam znowu wyjeżdżam, więc trochę od forum odpocznę :^)
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (17-08-2015 o 22h18)
Drugi demon, spoko Yu, ale tutaj bez żadnych akcji proszę! ;]
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (17-08-2015 o 22h18)
Trzeci demon mówi, że lepiej samemu zrobić sobie ten odwyk i ćwiczyć silną wolę niż na koncie mieć dodanego bana.
Ostatnio zmieniony przez Skye (17-08-2015 o 22h19)
2 demon wciąż nie widzi nic złego w swojej wypowiedzi XD postaram się bardziej zważać na słowa ale co ja poradzę że taka jestem że mówię co myślę?
Ostatnio zmieniony przez Yubin (17-08-2015 o 22h20)
3 Demon miał iść, ale powie tylko, że poza zasuwaniem, to MF to moja jedyna rozrywka, więc nie chciałabym żadnego odwyku xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (17-08-2015 o 22h20)