Pierwszy anioł widział dzisiaj ładną bluzkę z jelonkiem ;3
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦
Link do zewnętrznego obrazka
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL
Strony : 1 ... 161 162 163 164 165 ... 200
Pierwszy anioł widział dzisiaj ładną bluzkę z jelonkiem ;3
1 Demą przegląda internety
Ostatnio zmieniony przez Sadist (17-08-2015 o 20h12)
2 Demon nabija ostatni post i schodzi z forum
Trzeci jelonek odkrył, że jego komputer oprócz braku bluetootha i tego, iż nie widzi USB, to na dodatek nie odtwarza płyt CD :""D
1 anioł płacze, mimo że wie, że na to zasłużył :'''''C
Pierwszy jelonek mówi Lusi, żeby tochę przyciemniła napis w podpisie, bo nigdy nie może go przeczytać bez zaznaczania :"D
Ten napis NAD tym o banie :U
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (17-08-2015 o 20h43)
2 aniołek również płacze, żegna się i cieszy się, bo zasłużył. KONIEC Z NIE TEGESOWĄ JULKĄ
Pierwszy jelonek wali głową w stół, bo Lusia przyciemniła ten napis, o który mi nie chodziło >.<
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (17-08-2015 o 20h43)
1 anioł mówi, że trudno, i tak przez pewnie kilka miesięcy nie będziesz musiała go czytać :'''C
Tylko dlaczego ja naprawdę płaczę?! Przecież to tylko gra...
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (17-08-2015 o 20h43)
Drugi aniołek pyta, czy to aż parę miesięcy? :'c Ja pewnie dostanę najdłuższy...
Pierwszy jelonek walnie coś z innej beczki i napisze, że kończy rysunek dla Robin.
2 Demą, czy ktoś wie ile dni się dostaje za pierwszego bana? ^^"""
Ostatnio zmieniony przez Sadist (17-08-2015 o 20h48)
Pierwszy aniołek idzie...Zapewne do zobaczenia za rok!
Drugi anioł nie widzi literek na klawiaturze przez łzy. Najgorsze jest to, że muszę odwołać zjazd. Głupio mi wobec dziewczyn, które zamierzały się tam pojawić.
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (17-08-2015 o 20h50)
1 Demą, tak SyF ;-;
Drugiemu aniołkowi szkoda jeszcze erpeżków. Przecież tam byłam grzeczna, dlaczego nie mogliby mi dać bana na wszystko oprócz RPG?! :C
A jeszcze gorsze jest to, że już kiedyś chyba miałam bana... A nawet nie wiem, czy nie dwa.
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (17-08-2015 o 20h55)
Pierwszy jelonek odkrył, że nauka szwedzkeigo, będzie jednak trudniejsza :"D.
Głównie wymowa, ale cii...
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (17-08-2015 o 21h01)
2 Demą nigdy nie miał bana i się trochę cyka XD
1 Demą wykorzystuje swoje ostatnie chwile...
Drugi anioł nie ma już na nic siły. Muszę napisać do paru osób w erpeżkach, że dostanę bana i nie dam rady pisać, ale nie mam siły.
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (17-08-2015 o 21h08)
1 Demą nie pisze w RPG, ale pisze z naprawdę fajnymi osobami i trudno będzie przestać :<
Ostatnio zmieniony przez Sadist (17-08-2015 o 21h11)