Pierwszy anioł chciał kruka, ale dA taki ubogi. ._.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (29-06-2015 o 16h35)
Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 200
Pierwszy anioł chciał kruka, ale dA taki ubogi. ._.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (29-06-2015 o 16h35)
Drugi anioł wskakuje Ziołowi na plecy i pyta się kiedy wyniki zostaną opublikowane z z jego konkursu.
Trzecia anielica w końcu napisała tę fabułę co potrzebowała i jest z siebie dumna.
Pierwszy jelonek zablokuje tak dla zasady.
Pierwszy anioł zrobił sygnę, ale za mało się napracował i teraz rozkminia, czy nie zrobić napisu. xDTylko nie wiem jaki ten napis. x.x
Druga anielica mówi Jelonkowi, że mógłby sobie tego bloka darować. I tak nie ma szans, że nabijemy zwycięstwo X"D
Tak wstaw tam jakiś fajny cytat zioło *~*
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (29-06-2015 o 17h30)
Pierwszy jelonek o tym wie, ale po prostu posta sobie nabił :'D
Pierwszy anioł myśli o nowej sygnaturce
Druga anielica już nową sygnaturkę zamówiła i ma też nowego awatara, którego doda jak sygna będzie gotowa.
Zioło proponuje: Niech nie ślubuje przejść przez ciemność nocy ten, kto nie widział jeszcze zmroku.
Jak wolisz mogę poszukać czegoś mrocznego ja zbieram cytaty XD Na 100% coś się znajdzie XD
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (29-06-2015 o 18h09)
Lol, trzeci anioł musiałby szukać czcionki z polskimi znakami, bo jest zbyt leniwy na robienie ich z przecinków i myślników. >.< Chciałam coś mrocznego, buu.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (29-06-2015 o 18h07)
Pierwszy jelonek widzi, że znowu nikt nie pisze :'D
Pierwsza anielica mówi, że nie ważne jakby się trzy anioły nie starały potrzebują demona, żeby móc pisać >.<
Drugi anioł mówi, że już wstawił. xD
Trzeci anioł wchodzi na jakiś wysoki punkt, żeby zobaczyć czy ktoś tu jest (oprócz Jelonka), a żeby zejść robi skok wiary.
Po poście Karu przypomniało mi się moje pisanie z Jelonkiem w editach xD
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (29-06-2015 o 18h31)
- Co masz do tego, to były piękne czasy - mówi pierwszy jelonek xD
- Nic do tego nie mam Jelonku i sądzę tak samo jak ty ;D - mówi pierwszy anioł
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (29-06-2015 o 18h36)
Drugi anioł nie ma co robić i chyba odpali agar. >.<
Pierwszy demon się śmieje, że najbardziej narzekają na pustkę osoby, które nie przepadały za tłumem i "nalotami", a na każdym finiszu walki miały ulgę, że to koniec. xD
Drugi jelonek pamięta, że pisał, iż przeszadzało mu to, że wszyscy nagle się rzucili pod sam koniec jednej edycji i ze statami nie wyrabiał.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (29-06-2015 o 18h42)
Pierwszy anioł nie narzeka na pustkę tutaj, tylko na pustkę w zamówieniach/na komixxach.
Druga anielica w odpowiedzi na wypowiedź Skaj mówi, że niektórzy(w tym i ja)musza sobie po prostu ponarzekać i koniec XD
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (29-06-2015 o 18h45)
Pierwszy jelonek chyba coś w końcu narysuje.
Pierwsza anielica idzie sobie z Wojtkeim na syfie popisać :>
Drugi anioł idzie testować timki na agarze.
Pierwszy jelonek idzie grać w Agaro.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (29-06-2015 o 19h16)