Pierwszy jelonek mówi: Jak na razie pasuje tylko druga opcja i trzecia, albo po prostu urośnij ]:>
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (19-07-2015 o 21h31)
Strony : 1 ... 106 107 108 109 110 ... 200
Pierwszy jelonek mówi: Jak na razie pasuje tylko druga opcja i trzecia, albo po prostu urośnij ]:>
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (19-07-2015 o 21h31)
Pierwszy anioł patrzy na swoją niskość. Ja chcę być wyższa. I jak już to prędzej opcja 3 będę miała mniej do roboty :v
Pierwszy jelonek zostanie bankrutem, jeśli weźmiemy trzecią opcję ;w;
Pierwszy anioł oznajmia, że bankrutem również byś została biorąc drugą opcję :v
Pierwszy jelonek mówi, że wtedy Robin byłaby również bankrutem :'D
Pierwszy anioł w przeciwieństwie do ciebie, nie musiałby kupować laski ;D Ale i tak zostałabym bankrutem
Przez problem z kasą nie zrobimy tego casplayu - mówi pierwszy jelonek. ;w;
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (19-07-2015 o 21h57)
2 Demon sam miał w planie tyle cosplay'ów... których chyba już nie zrobi..
Trzeci demon nie znosi niespodziewanych wizyt, szczególnie jak ludzie jeszcze siedzą cały dzień.
Pierwszy anioł na razie odpuści sobie cosplay Jacoba i dokończy cosplay Axe man'a.
Pierwszy demon nie umie robić cosplay'ów i chyba nigdy się na żaden nie zdecyduje.
Pierwszy anioł musi już uszyć tylko główną szatę z kapturem i kamizelkę, no i wykombinować topór i zrobić ukryte ostrze ^^
Pierwszy demon cieszy się, bo burza za oknem.
u 2 Demona burza było za krótko...
Pierwszy anioł mówi do Nerr, że tak ogólnie to praktycznie nas ominęła, ale ten wstrząs ziemi był masakryczny D:
U pierwszego demona burza ciągle trwa, a i tak jest tak gorąco, że musiałam wiatraczek włączyć ;_;
Pierwszy anioł cieszył się gdy mógł poczuć ozon jak spadły pierwsze krople deszczu (●´∀`●)
Pierwszy demon jest dodatkowo zły, bo nie może uchylić okna, bo robale nalecą :<
Pierwszy anioł się wkurza, że w misjach trzeba kupować takie brzydkie sukienki za wielką kasę >.<
Drugi anioł ma na to mema.x
Pierwszy demon teraz wyda w >ciach< dużo MM na te ciuchy. Ale o 380 MN dziennie więcej.
2 Demon będzie musiał zrobić podobnie jak Skye... ( to co, że jest na niskim lvl trzeba korzystać z przecen xd)
Pierwszy anioł przez swoich sąsiadów ma mood:Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Pierwszy demon nie pamięta, że ma codziennie wysyłać miss do psychologa. U mnie jedynie dziewczyna w moim wieku czasem robi imprezy, ale to kilka domów dalej.
Pierwszy anioł mówi, że jego sąsiedzi remont zaczęli robić o bardzo wczesnej porze, a mieszkają tuż za ścianą xD