Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 26-06-2015 o 17h25

Miss'Żółtodziób
...

Krótko ale zwięźle (Zawsze można dopytać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png):
-Lubię zespół Linkin Park
-Często przesiaduję na YouTube
-Moje ulubione anime: eee... w sumie nie mam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ale SAO bardzo mi się podobało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
-Gram też w Słodki Flirt /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#2 26-06-2015 o 17h28

Miss'Żółtodziób
...

Cześć :3
Masz ulubionego youtubera? Jeśli tak powiedz jaki.
Jaki masz nick na Słodkim Flircie?
Jak masz na imię? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Pozdrawiam Julia ♥

#3 26-06-2015 o 17h56

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Węgrzce

Hej miło mi cię poznać .Kilka pytań. Ulubione zwierzątko . Co robisz,jakie masz hobby. Od kiedy grasz w SłotkiFlirt.

KasiaS

#4 27-06-2015 o 09h37

Miss'Żółtodziób
...

julkanna7 napisał

Cześć :3
Masz ulubionego youtubera? Jeśli tak powiedz jaki.
Jaki masz nick na Słodkim Flircie?
Jak masz na imię? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Pozdrawiam Julia ♥

Jestem wielką fanką Elevena. O Five Nights at Freddy's już pewnie słyszałasz. Eleven wszystkie 3 części przeszedł w 100% pierwszy w Polsce :3

Na Słodkim Flircie znajdziesz mnie pod imieniem Renikio. Jestem w trakcie chomiczenia PA na odcinki specjalne, oraz by w 100% przejść kolejny odcinek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Zwę się Maria

Kasia482 napisał

Hej miło mi cię poznać .Kilka pytań. Ulubione zwierzątko . Co robisz,jakie masz hobby. Od kiedy grasz w SłotkiFlirt.

Wczoraj musieliśmy uśpić mojego psa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png wiec temat zwierzątek jest dla mnie
trochę nieprzyjemny ale chętnie oświadczę Ci, że chciałabym papużkę falistą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Moim hobby jest wszystko co komputerowe. Gdy skończę szkołę mam zamiar zostać twórczynią gier /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

W Słodki Flirt gram od dość dawna, ale wiedz, że stanęłam na 2 odcinku by zebrać PA na pozostałe odcinki specjalne i na ten drugi by zebrać wszystkie ilustracje. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Kateine (27-06-2015 o 09h37)

#5 11-07-2015 o 13h04

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

Co do tworzenia gier, co masz konkretnie na myśli? Tzn. czym chciałabyś się zajmować w taki zespole tworzącym gry, animacja, postacie, sceneria, może jeszcze oś innego?

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#6 13-07-2015 o 19h26

Miss'na całego
xNisiax
I know U love me :D
Miejsce: Toruń

Hej ;D Haha, każdego zainteresował fakt, że też grasz w SF /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Ja też, ale nie mam nerwów do tego żeby czekać -_-

https://thumbs.gfycat.com/ImpossibleCrazyDugong-max-1mb.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1