W i t a j w m o i m s k r o m n y m l a s k u !
Trafiłeś właśnie do miejsca, gdzie sygnatury i inne pierdołki robione są według tajnej starożytnej receptury magicznych pandełuff od wielu, wielu pokoleń. Przy produkcji korzystamy z naszego głównego, świętego surowca zwanego bambusem. Zatrudniamy tylko najlepsze pandeły, które wykonują zamówienia od rana do nocy, by nasz klient zawsze był zadowolony. Jeśli coś zrobią na odwal (jak na przykład to beznadziejne logo widniejące powyżej), za kare nie dostają kolacji. A to dla pandy wielka tragedia. Także.. Nic tylko zamawiać! ^^
S Y G N A T U R YKod:
Tło: [img]linkdoobrazka[/img]
*Obrazek (ewentualnie): [img]linkdoobrazka[/img]
Napis:
Rozmiar:
Kolorystyka:
Dodatki:
Uwagi:
*Prosze, aby zdjęcie było renderem, tzn. obrazkiem z przezroczystym tłem. Aby znaleźć render, przy wyszukiwaniu obrazu dopisz słowo ''render'', np. ''kot render''. Będzie mi wtedy łatwiej i nie będę musiała się paprać z wycinaniem, a pracy wyjdzie o wiele bardziej estetycznie.
P r z y k ł a d yStarocie
DARMOCHY
A W A T A R YKod:
Obrazek:
Napis:
Kolorystyka:
Uwagi:
I n n e g r a f i k iKod:
Co to ma być?: (Nagłówek/tło/przypinka)
Tło:
*Obrazek (ewentualnie):[img]linkdoobrazka[/img]
Napis (ewentualnie):[img]linkdoobrazka[/img]
Rozmiar:
Kolorystyka
Dodatki:
Uwagi:
*Prosze, aby zdjęcie było renderem, tzn. obrazkiem z przezroczystym tłem. Aby znaleźć render, przy wyszukiwaniu obrazu dopisz słowo ''render'', np. ''kot render''. Będzie mi wtedy łatwiej i nie będę musiała się paprać z wycinaniem, a pracy wyjdzie o wiele bardziej estetycznie.
NOWOŚĆ!!!11!1!
Dzielnie pracujące od rana do nocy pandeły stworzyły coś, czego jeszcze nie było. Przedstawiamy...
E M O J K I
Małe, słodkie stworki tworzone z miłością na indywidualne zamówienie klienta, idealne do przyczepienia do opisu lub sygnaturki, albo do noszenia jako awatar. Nie zwlekaj! Zamów już teraz.Formularz
Przykłady
Zapraszam do składania zamówień!
P.S Podczas tworzenie grafik nie ucierpiał żaden pandeł.
Ostatnio zmieniony przez MagicznaPanda (27-06-2015 o 19h51)
hahayes