Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 15-06-2015 o 15h09

Miss'Żółtodziób
...

Cześć,
Jestem Julia i gram w Miss Fashion już dość długo, a wciąż się wam nie przedstawiłam :3 Pewnie niektórzy już mnie kojarzą, ale nie do końca znają.
No więc, lubię rysować, a w przyszłości chciałabym zostać psychologiem.
Najczęściej czytam książki typu fantasty.
Mam trzy koty i jednego psa. Mój pies wabi się Kulka, a koty: Stasiek, Lulu i krecik.
W szkole mam przezwisko ziemniol, dlaczego ? Sama nie wiem...

Jakieś pytania ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2 15-06-2015 o 19h11

Miss'Fuzja
Sadist
i put the romance into necromancer

1. Jaki przedmiot najbardziej lubisz?
2. Jak wyglądasz? (opiszesz się?  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png)
3. Jaki masz styl?
4. Jaka jest Twoja ulubiona książka?
5. Grasz w gry? Jakie?
6. Skąd się wzięłaś na MF? XD
7. Jakie jest Twoje ulubione danie?
8. Co najczęściej robisz po szkole?

https://i.postimg.cc/vBBMJPGn/dark-tumblr-grave-Favim-com-6076161.jpg

#3 15-06-2015 o 19h28

Miss'ujdzie
sarata123
żyj tak jakby każdy dzień był twoim ostatnim
Miejsce: nad horyzontem i jeszcze dalej

1.ulubiony film/serial/anime/kreskówka
2.ulubiona liczba?
3.ulubiona pora roku
4.ulubiony przedmiot szkolny
5.ulubiony owoc

https://grafikaizdjecia.files.wordpress.com/2013/07/sygnaturamroczna2.jpg

#4 15-06-2015 o 19h36

Miss'Żółtodziób
...

Pytania od Sadist:

1. Moim ulubionym przedmiotem jest Muzyka.

2. Mam ok. 160 wzrostu. Jestem szatynką mam gęste włosy za tyłek ( często gdy przechodzę koło jakiegoś nauczyciela to mówi mi: O jakie ładne masz włosy. XD). Kolor oczu zależy od światła, raz mam niebiesko szare, a innym razem zielone.
No i od 7 lat noszę kolczyki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

3. Mam raczej luźny styl, ale też dziewczęcy. Często noszę leginsy z spódnicom przed kolana. I do tego jakaś trochę za duża kolorowa bluza.

4. Chyba Narnia: Lew, Czarownica i stara szafa. Pamiętam, że jak byłam chyba w czwartej klasie postawówki (?) To czytałam ją na okrągło.

5. Gram, często w The sims 3, mam wszystkie dodatki i akcesoria, więc gra jest dość ciekawa xd

6. Skąd się wzięłam na mf ? Hm, kiedyś miałam konto chyba dwa lata temu, i przestałam grać, bo zapomniałam hasła i zresztą  nicku też nie pamiętam xd No, a  jakiś czas temu ( trochę dawno ) przeleciała mi przez oczy ta gra w internecie jako reklama i postanowiłam, że zrobię sobie nowe konto /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png I zaczęłam grać na tym.

7. Najbardziej lubię jeść jajko z makaronem i frytki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

8. Po szkole odpoczywam lub rysuję to zależy od mojego nastroju :3 Bo na żadne dodatkowe zajęcia nie uczęszczam.

Pytania od sararty:

1. Mój ulubiony film to Czarownica, serial to My little pony i M jak miłość xd, anime nie oglądam tak jak i kreskówek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

2. Moją ulubioną liczbą jest 7, sama nie wiem czemu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

3. Moją ulubioną porą roku jest lato lubię jak jest ciepło i gdy są wakacje ^-^

4. Muzyka.

5. Pomarańcza. Robię sobie czasem z niej sok i uwielbiam smak C:

Bardzo dziękuję za tyle pytań :**

Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (21-06-2015 o 20h53)

Dyskusja zamknięta

Strony : 1