1 anioł podziela zdanie fro. Ja nawet myślę po angielsku, żeby się przyzwyczajać (bo przenoszę się do londynu w przyszłym miesiącu )
Ostatnio zmieniony przez Itasagi (14-06-2015 o 22h56)
Strony : 1 ... 45 46 47 48 49 ... 200
1 anioł podziela zdanie fro. Ja nawet myślę po angielsku, żeby się przyzwyczajać (bo przenoszę się do londynu w przyszłym miesiącu )
Ostatnio zmieniony przez Itasagi (14-06-2015 o 22h56)
1 Angel kiedyś wpisał w google na tablecie coś czego nie powinien oglądać i akurat jak włączył grafikę tablet się zaciął i nie chciał się wyłączyć XD więc musiałam poczekać aż się wyładuje, a był świeżo odłączony od ładowarki XDDDDDDD
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (14-06-2015 o 22h59)
1 demon śmieje się z Julkanny
Pierwszy anioł już od dawna myśli po angielsku ♥ Szczególnie po spotkaniach z Erasmusami łapię się na tym, że muszę sobie tłumaczyć własne myśli, że powiedzieć coś po polsku XDD A gadanie na co dzień nie jest dla mnie żadnym problemem, nieraz koleżanki wkurzam przestawianiem się na angielski XDD One się wstydzą na ulicy zacząć dla ćwiczeń po angielsku nawijać i ostatnio jak siedziałam z jedną nad Wisłą to ona do mnie mówiła po polsku, a ja do niej po angielsku, bo miałam taką chęć, a ona się wstydziła xD Z językiem trzeba się oswoić ♥ U mnie w domu wiele się używa niemieckiego i też się powoli do niego przełamuję, czasem staram się myśli po niemiecku układać :> Do angielskiego nie muszę się nawet wysilać, samo wychodzi xDD
Pierwszy demon chciałby znać francuski. ♥
Ja muszę mieć jakieś skojarzenia, żeby pomyśleć po angielsku i bardziej układam zdania co bym powiedziała, gdyby była w takiej czy innej sytuacji za granicą.
Ostatnio zmieniony przez Skye (14-06-2015 o 23h03)
2 Devil zwiewa, zdrzemnął się na dwie godziny i dalej mu mało
Ostatnio zmieniony przez Nerra (14-06-2015 o 23h02)
Pierwszy angel umie trochę mówić po francusku.
1 demon zazdrości Frozie, i twierdzi że to prawda, trzeba używać języka bo inaczej szybko się zapomina
Drugi demon wita Nerrę. ♥ Francuskiego się kiedyś nauczę, na pewno.
Ostatnio zmieniony przez Skye (14-06-2015 o 23h04)
Trzeci jelonek chciałby nauczyć się Szwedzkiego, wulgaryzmy już ogarnął xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (14-06-2015 o 23h06)
4 Devil wita Skye i wszystkich dalej zwiewając
Ostatnio zmieniony przez Nerra (14-06-2015 o 23h05)
1 anioł uczył się kiedyś japońskiego, ale nic już nie pamięta
Ostatnio zmieniony przez Itasagi (14-06-2015 o 23h05)
Pierwszy demon zdążył usunąć zdjęcia, a słyszy kroki. xD
2 Devil nic nie ogarnia
Pierwszy anioł chce się nauczyć jeszcze francuskiego, hiszpańskiego i jakiegoś dziwnego języka, który w życiu mu się nie przyda jak estoński czy węgierski ♥
Pierwszy demon liczy, że Skye zdąży usunąć zdjęcie
Ostatnio zmieniony przez spsr (14-06-2015 o 23h07)
Pierwszemu aniołowi ściągnął się odcinek ♥
1 Devil myśli nad ponownym położeniem się, ale teraz mu się raczej to nie opłaca...
Ostatnio zmieniony przez Nerra (14-06-2015 o 23h08)
2 demon gratuluje szybkości internetu Frozy
Ostatnio zmieniony przez spsr (14-06-2015 o 23h09)
Trzeci demon chciałby jeszcze włoski. Ogólnie wiele czasu bym mogła poświęcić językom, ale lepiej gdy ktoś wyłapuje błędy w wymowie, bo później się ich nie robi niż uczyć się na sucho z książek. xD
Ostatnio zmieniony przez Skye (14-06-2015 o 23h13)
1 Angel blokuje
Pierwszy demon miał nadzieję na jakąś długą wypowiedź lub nowy temat. xD
2 demon chciałby umieć wszystkie języki, ale żadnego nie chce mu się uczyć.
Inny temat.. Hmm..
Ostatnio zmieniony przez spsr (14-06-2015 o 23h16)
1 Angel słucha muzyki (-_-)
2 anioł ogląda jak inni ludzie grają w gry