Pierwszy anioł często kradnie bratu koszule, ale nie widać, żeby były aż tak dla chłopaka x"D
We are in noir
Strony : 1 ... 181 182 183 184 185 ... 200
Pierwszy anioł często kradnie bratu koszule, ale nie widać, żeby były aż tak dla chłopaka x"D
Brat pierwszego demona głównie nosi t-shirty i bluzy, tak mi się wydaje. xD
Ma jakieś koszule, ale typowo eleganckie.
Pierwszemu aniołowi chodziło o t-shirty, ale nie wyraził się poprawnie
Siostra pierwszego demona bardzo dawno temu zabierała tacie koszule flanelowe stąd te skojarzenia. T-shirtów bym raczej nie ruszała, chcę jeszcze pożyć.
Pierwszy anioł kradnie bratu bluzy i się w nich topi, są super :')
Drugi anioł też by chciał brata, bo takie bluzy są kul, ale pewnie by nie zakładał, bo "ofujtyśmierdzisz". >.<
Trzeci anioł bierze te uprane, yo. Ewww nigdy po bracie.
Czwarty angel ma brata, ale nie pożycza od niego ciuchów, bo on nie nosi takich bluz, sama takie noszę♥
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (25-06-2015 o 19h19)
Pierwszy demon też nie ubiera bluz brata.
Pierwszy anioł jak Minio bierze te uprane, kto by brał te śmierdzące :'D Od kolegów też zabieram uprane z szafy :'D
Pierwszy demon podziękowałby nawet za uprane ubrania. Jestem typem osoby, która po prostu nie lubi ruszać rzeczy innych i wymieniać się ciuchami. xD
Pierwszy anioł nawet upranych by nie tknął. XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (25-06-2015 o 19h28)
Drugi anioł lubi kraść ubrania, są trochę jak trofea czasami :'D
Pierwszy demon ma wielką awersję, bo siostra mi zawsze zabierała ubrania będąc dwa rozmiary większą. x'D Ogólnie tyle rodzeństwa i ciągle coś znikało z pokoju. Zresztą te ciuchy i tak by lądowały w koszu.
Pierwszy anioł miał prawie cały odpis do rpg, ale niee, musiała mu się jakaś p<ciach>a reklama wyświetlić, a jak chciał ją zamknąć to wyłączył przeglądarkę. :x
1 demon współczuje Ziołu D:
Pierwszy anioł dlatego co chwilę kopiuje tekst xD
Drugi anioł mówi, że specjalnie dopytywał Skaja na priv jak to usunąć, a jak już się dowiedział, że musi poznać nazwę, to teraz się żadna reklama nie wyświetla.
Trzecia anielica gra w Fnaf
Pierwszy demon mówi, że pewnie wrócą.
Pierwszy anioł mówi, że pewnie monitorują to co robi i gdy zobaczyły, o czym z tobą piszę to spierniczyły. :'D
Druga anielica sobie jest i tyle.
Pierwszy demon się śmieje z reklam Zioła i słucha muzyki. ♥
Pierwszy anioł zaczął słuchać Cro. xD Jedyny niemiecki wokalista jakiego zdzierżę.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (25-06-2015 o 20h42)
2 anhel czeka, aż Fro odpisze w erpeżku XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (25-06-2015 o 20h43)