Drugi anioł może zawsze wysłać Skye linczki, jak chce się upewnić xD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (23-06-2015 o 22h34)
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 160 161 162 163 164 ... 200
Drugi anioł może zawsze wysłać Skye linczki, jak chce się upewnić xD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (23-06-2015 o 22h34)
Pierwszy anioł dopiero teraz zauważył, że ma rangę Bioniczna ♥ ♥ ♥
I cieszy się, że to różnica ośmiu zwycięstw, można jeszcze próbować walczyć, a nie mieć gdzieś, bo i nic się nie zmieni ♥
Pierwszy demon będzie czytał all i powrzuca staty niżej. XD
Graty, też swojej Bio nie zauważyłam. Ehem, przestawiam się na opcję nołlajf ten PRO. XD
Ostatnio zmieniony przez Skye (23-06-2015 o 22h37)
Pierwszy anioł stwierdza, że im więcej osób kontroluje staty tym lepiej, bo mniejsze prawdopodobieństwo pomyłki :> Jak się przegląda tyle stron to łatwo coś przegapić, bo człowiek się zwyczajnie i po ludzku może zagapić albo za szybko w dół stronę przypadkiem przewinąć, mrugnąć czy coś i nie zauważyć xD
Pierwszy demon był kilka razy piąty. Może dzisiaj jeszcze dobiję do nowej rangi. ♥
Pierwszy anioł mówi, że nowa ranga chyba jest za 17 postów u Skaja, nie? XD Na pewno dobijesz, chyba że przestaniesz pisać xD
Pierwszy demon odpowiada Nope. Spamming oll dej, oll najt.
Pierwszy anioł zastanawia się, czy Skajowe "nope" dotyczyło tego, że nie przestanie pisać (jak podejrzewam) czy tego, że nową rangę ma za te 17 (już 16) postów xD
Już 15 XD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (23-06-2015 o 22h45)
Pierwszy demon mówi, że podejrzenia są właściwie tłajs. XD
Kuźwa, kuźwa, kuźwa, to miałyśmy przed 14 zwycięstw, a po 30?>>> ;OOO
Pierwszy anioł się cieszy, że anioły miały te 22 wcześniej, bo już by nam się odechciało, znając ten tim xDD
Pierwszy anioł mówi, że przy tylu demonach online jednak nie można nazwać szans małymi xDDDDDDD
Pierwszy demon chyba nie rozumie tego bólu, bo mój team był "słabszy" jedynie w pierwszej części, bo mnie wtedy nie było. XD
Tam w końcu N i S było razem.
Pierwszy anioł mówi, że nie pamięta, w której części był z Ziołem i Osą tam na początku A vs. D, ale wtedy przewaga demonów była straszna, o ile dobrze pamiętam XDDDDDDDDD
1 demon wita ponownie i cieszy się nowymi statami
Ostatnio zmieniony przez spsr (23-06-2015 o 23h06)
Drugi demon wtedy był aniołem (odnośnie posta chorino). A z Nel byśmy dały radę. ♥
#prawdziwizwyciezcy #winnersforever
Ostatnio zmieniony przez Skye (23-06-2015 o 23h07)
Pierwszy anioł ma snapy od Zioła xD
Pierwszy demon mówi, żeby Frozia ją* poinformowała, szoku nie będzie. :<
Ostatnio zmieniony przez Skye (23-06-2015 o 23h08)
Pierwszy anioł śmieje się na razie z tego, że dostałam "Greetings form Warsaw" z auta, a ja wysłałam jej "Warsaw, Poland" z łóżka xD