Pierwszy demon mocno tuli Sky za tę wiadomość ♥ Ale nie jest pewny czy nadrabia strony, więc napisze też na pw ^^
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
Strony : 1 ... 127 128 129 130 131 ... 200
Pierwszy demon mocno tuli Sky za tę wiadomość ♥ Ale nie jest pewny czy nadrabia strony, więc napisze też na pw ^^
Pierwszy anioł czekał na ten moment, kiedy Ryś wbije w środku nocy xD
Pierwszy demon lubi wbijać tak w nocy, tym bardziej, że za dnia to ostatnio mało ogarnia.. Szkoda tylko, że o tej porze rzadko ktoś jest :<
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (23-06-2015 o 01h54)
Pierwszy anioł mówi, że wczoraj wbiłaś w momencie, w którym zamknęłam laptopa xD
2 anhel pyta nieśmiało Frozę, czy nie zmniejszyłaby mu tamtego obrazka na avek...? ♥
Ostatnio zmieniony przez Iremi (23-06-2015 o 01h57)
Pierwszy demon rozpacza, bo okazało się, ze zapomniał do zmywarki włożyć patelnię i musiał ją przed chwilą ręczenie umyć </3 Patelnie to zUo..
Pierwszy anioł myje prawie wszystkie patelnie ręcznie, bo albo farbują po wyjęciu ze zmywarki, albo się niszczą w trakcie zmywania (w zależności od patelni) xD
Pierwszy demon ma to szczęście, że jego patelnie pasują do zmywarki i nic złego się im nie dzieje. Dobrze, bo nie znoszę zmywać patelni </3
Pierwszy anioł ma teraz nowe garnki w domu i nie lubimy ich używać, bo nie można ich wrzucić do zmywarki </3
Rodzice pierwszego demona kiedyś omal nie popełnili właśnie takiego błędu, ale w porę zauważyli mały dopisek, że w zmywarce nie można i odpuścili zakup ^^
Także współczucie Fro, bo szczerze nienawidzę zmywać ;]
Pierwszy anioł te garnki ma w domu od babci, bo rodzicom na imieniny kupiła ;__; Znaczy, garnki same w sobie są fajne, bo to te, co nie przypalają i tak dalej, ale to zmywanie ręczne ;______;
Pierwszy demon rozumie. Sam ma taki zestaw filiżanek do kawy i zawsze jest lekki smutek, kiedy trzeba stać i myć je ręcznie, a obok rzeczy w zmywarce myją się same </3
Pierwszy anioł ma jeszcze takie drogie kieliszki do wina od sąsiada </3 Też trzeba myć je w ręku </3 Ale przynajmniej dobrze się z nich pije, hehe.
Pierwszy demon dla dobrych kieliszków zawsze zrobi wyjątek i nie ponarzeka na mycie ;]
Pierwszy anioł zrobił dziś tak dobrego kalafiora *o* Normalnie na myśl o nim zrobiłam się głodna :"D
Pierwszy demon trochę zazdrości, bo sam nie umie dobrze gotować i naprawdę mało rzeczy mu wychodzi :<
Pierwszemu aniołowi zazwyczaj wszystko dobrze wychodzi, talent po mamusi :>
Pierwszy demon na odwrót, po mamusi jest antytalentem xD Choć mama się ostatnio podszkoliła i coraz lepsze rzeczy robi ^^
Mama pierwszego anioła cokolwiek nie zrobi to jej wyjdzie *o* Magia *o*
Pierwszy demon to zna, bo ma taką babcię ♥ Szkoda tylko, że talentu nie podała dalej, coby i do mnie doszło xD
Fajna taka magia ;]
Pierwszy anioł patrzy i nie wierzy, avsd na drugiej stronie, aż mi żal wyciągać!
Pierwszy demon tutaj też przytuli Ygriś. ♥
Moja mama znów gotuje genialnie, a babcia beznadziejnie, ale to nie ta sama strona. xD Tato zna się tylko na mięsie i reszty nigdy nie poznałam.
Sama tak naprawdę nawet nie wiem, czy potrafię, bo nigdy tego nie robię.
Pierwszy anioł robi dobre ciasta, hehe. Najzabawniejsze jest to, że on tylko miksuje/ugniata składniki, a i tak wychodzi mu lepiej niż gdy mama to robi. xDDD
Drugi angel mówi: Dzień doberek wszystkim :3
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (23-06-2015 o 14h18)
Trzeci anioł rozpacza, że nie prędko znowu zepchnie avsd na drugą stronę xD