3 anhel mówi Fro, że to było tam zawsze XD
KOLOR DO IDEALNY BÓLU OCZU XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (21-06-2015 o 22h46)
Strony : 1 ... 115 116 117 118 119 ... 200
3 anhel mówi Fro, że to było tam zawsze XD
KOLOR DO IDEALNY BÓLU OCZU XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (21-06-2015 o 22h46)
Pierwszy demon też kilka dni temu to zauważył, gdy mi się ładowało. Na pewno była od zawsze? xD
Pierwszy aniołek mówi, że na pewno. ;D
2 anhel mówi, że na 100% było w zimę XD Wtedy co był kalendarz adwentowy, ale jeszcze nie było krainy XD Bo ja to wtedy zauważyłam XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (21-06-2015 o 22h59)
Pierwszy demon myślał, że skoro się ładowało to odświeżyli grafiki, ale skoro jesteście pewne. xD
1 angel wita i mówi, że za 4 godz. Wychodzi z domu xd
Drugi anioł stwierdza, że dziewczyny na pewno kłamią, pff xDDDDD
Pierwszy demon mówi, że daty są za stare. xD
1 angel potwierdza, że serwetka była tam zawsze.
Pierwszy demon mówi, że najprawdopodobniej od 20-go lutego 2013. xD
Pierwszy anioł rzuca ciiiiiiiii, jak na upartego będziemy brnęły, że nie było to nikt nie zauważy naszego braku spostrzegawczości xD
2 anhel napisze do Fro w tym poście tajną i ukrytą wiadomość, ciekawe kto zauważy XDD Fro kiedyś tak przekleństwa pisała XDD
TO CO, WBIJASZ? ♥♥♥
Pierwszy demon nie ma zdania, zdziwiło mnie tylko to, że kilka dni temu zaczęło się na nowo buforować. xD
Znam tajną wiadomość, creepy.
Ostatnio zmieniony przez Skye (21-06-2015 o 23h32)
Pierwszy anioł odpisuje do Iriś.
Właśnie próbuję wymyślić, co by tu napisać xD BORU JAK JA DAWNO NIC NIE PISAŁAM, CIĄGLE TYLKO KOREKTĘ ODWALAM XD *cześć, Zioło i inni, którzy tu nie ma i nie będzie*
2 anhel patrzy, że Skaj już coś wie XD ALE I TAK SIĘ NIE DOMYŚLI XDD
a nawet jeśli, to nic XDD
Zarys sytuacji masz, jakieś tam plany też, a z resztą popłyniesz jak z korporobalami XD (choć tam nie za bardzo mogłaś popłynąć </333)
Pierwszy aniołek mówi:
Tuomas (czy kto tam wybierał okładkę do płyty), ty wstrętny plagiaterze! xD
Z lewej okładka płyty Nightwish Once z roku 2004, z prawej okładka płyty Evanescence Evanescence EP z roku 1998. O.o Drugi obrazek to zdjęcie nagrobka z aniołem, pierwszy z lewej to grafika przedstawiająca ten nagrobek. o.O
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (21-06-2015 o 23h45)
Pierwszy demon machnie postem, bo w editach się niewygodnie pisze. xD
Spoko i tak nie wiem, co macie pisać. XD
1 anhel czeka na północ, żeby dostać hajsy na SyFie i kupić strój, bo 10$ mu brakuje XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (21-06-2015 o 23h44)
Drugi anioł stwierdza, że w sumie nietrudno się domyślić XD Jak ktoś trochę ogarnia xD
KORPOROBALE TO INNY TEMAT, JEDYNY I NIEZASTĄPIONY!!!111oneoneone
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (21-06-2015 o 23h45)
Pierwszy demon chyba dobije do 55.
Pierwszy anioł już do niczego nie dobija xD
Pierwszy demon smuta, bo brakuje mi 70$ do kupienia skrzypiec (gitary nie mogłam sobie odpuścić), ale udało się za to wygrać harfę. ♥
Pierwszy aniołek kupił sobie harfę, skrzypce zdobył . <3 Ehh, brakuje mu pięciu SyFowych dollarów do fletu... </3
2 anhel porwał się na harfę, ale pomylił ostatnią nutkę ^^'' A nie było mnie stać nawet na flet XDD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (21-06-2015 o 23h56)
Trzeci anioł śmiecha:Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (22-06-2015 o 00h02)