Dzień dobry się z państwem!
Jak to ja mam w zwyczaju zakończyłam jeden konkurs, a to oznacza tylko jedno...
pora na drugi! Na całe szczęście właśnie zaczynają się wakacje, a w mojej głowie milion pomysłów!
Bawiłam się ostatnio w szafie i wpadłam na pewien pomysł
~Hej! A co gdyby przebrać moją miss za mnie?~
I tak oto powstaje nowy konkurs!
Wiem, że to dość kontrowersyjny temat i wiele osób się go nie podejmie, ale na prawdę nie ma czego się bać!
Chcę, aby każda uczestniczka ubrała, umalowała i uczesała swoją miss na podstawie SWOJEGO zdjęcia, które trzeba będzie załączyć w zgłoszeniu. Myślę, że zabawa będzie na prawdę miła i pamiętajcie, że nie wolno niczego się wstydzić, nikt nie będzie oceniał was.
Dla małej otuchy zamieszczam to co sama wykonałam.
* mam w ręku badyla, bo ubolewam, że nie ma kamieni [*]
Mini Regulamin:
1. Można zgłosić 1 lub 2 kreacje.
2. Każda kreacja musi być podparta zdjęciem(SWOIM).
3. Dobrze by było, gdyby na zdjęciu widoczne były wszystkie elementy, jeżeli buty lub włosy się nie mieszczą, proszę o załączenie go na osobnym zdjęciu.
4. Prace składamy do północzy 30 czerwca, a 1 lipca pojawią się nagrody.
5. Aby wziąć udział należy zapoznać się z regulaminem Jednorazowych Konkursów no i go przestrzegać.
6. Mile widziany chociaż jednozdaniowy opis: dlaczego tak, a nie inaczej, albo chociaż skąd masz tę cudowną sukienkę.
7. Osoby nieletnie(poniżej 16-roku życia) chcące wziąć udział w konkursie muszą ze względu na regulamin zakryć lub zamazać swoją twarz!
8. Wszystkie wulgarne,perwersyjne,niestosowne bądź półnagie zdjęcia będą karane i usuwane.
Bawmy się!
Ostatnio zmieniony przez DarkSeaweed (10-06-2015 o 22h36)