Drugi anioł wita wszystkich
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
Strony : 1 ... 77 78 79 80 81 ... 201
Drugi anioł wita wszystkich
Pierwszy demon wita Ygritte c:
Pierwszy anioł także wita.
Drugi anioł nadrabia poprzednie strony.
Pierwsza demonica wita się ze wszystkimi.
Drugi demon chyba powinien zacząć się uczyć do egzaminu z makro, ale on jest przecież dopiero w piątek :>
Trzeci jelonek zagląda na chwilę.
Czwarty demon idzie z psem na spacer.
Pierwszy anioł aktualizuje pierwszego posta.
Pierwszy demon uczy się na fizykę (bo mimo, że czuje się beznadziejnie, będzie musiał mieć jutro lekcje ;c)
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (07-06-2015 o 18h39)
Drugi jelonek zrobił w końcu Enneagram.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (07-06-2015 o 18h40)
Pierwszy anioł pyta co wyszło Jelonkowi?
Pierwszy jelonek mówi, że jakieś 7w8 (wut?) cośtamcoś "Realista" cośtacoś i jeszcze typ "Entuzjasta". To wcale nie tak, że nie ogarniam tych stron~
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (07-06-2015 o 18h46)
Drugi demon chyba sobie zrobi E. jeszcze raz xD Ciekawe co tym razem wyjdzie xDD
Pierwszy anioł tak myślał, że Jelonek będzie miał wynik z ostatniej trójki liczb.
Pamiętam, że kiedyś robiłam enneagram i zaznaczyłam bodajże środkowe oczko w ostatnim pytaniu i wyszło 4w5, a po chwili przesunęłam na jedno obok i już 5w4. XDD
Pierwsza demonica siada na gałęzi drzewa i patrzy z góry na resztę.
Frozia cieszę się że Ci się podoba mi też przypadła do gustu XD
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (07-06-2015 o 18h52)
Drugiemu demonowi podoba się sygna demona wyżej xDD
Trzeci jelonek mówi: Skaju ty wiesz o mnie rzeczy, o których ja nie wiem o.o Najpierw zgadłaś mój znak zodiaku, teraz to... Wyjdź, tu masz okno.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (07-06-2015 o 18h54)
Pierwszy anioł odpowiada, że jesteśmy przeciwieństwami, więc wybieram to, co mi by nigdy nie mogło wyjść.
I rozglądam się za Ygriś. :<
Ostatnio zmieniony przez Skye (07-06-2015 o 18h56)
Pierwszy jelonek mówi: Okno czeka. :v
Druga demonica nie robi żadnych testów, bo jej jakoś nigdy nie wychodzi coś co by do niej pasowało...albo pasuje, a ona o tym nie wie XD
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (07-06-2015 o 18h56)
T r z e c i demon musi mieć na wtorek prezentację z chemii, oraz umieć na test z gegry, testo-kartkówkę (wtf?) z fizyki i kartkówkę z bioli... lajf is brutal, zwłaszcza dla demonów
Pierwszy anioł zaczął przeglądać wszystko.
Drugi anioł jest na etapie sprawdzania w lustrze, czy aby tęczówki mu nie pozieleniały. Na szczęście jeszcze tylko miesiąc.
Ostatnio zmieniony przez SherLocked (07-06-2015 o 19h00)
Pierwsza demonica cieszy się bo ona ma już wszystkie testy za sobą i można powiedzieć, że oceny w kieszeni! Szkoda, że nie takie dobre jak chciałaby mama ^^'