Pierwszego anioła brat męczy o telefon, więc trzeba mu w końcu dać. </3
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (06-06-2015 o 14h51)
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
Strony : 1 ... 34 35 36 37 38 ... 201
Pierwszego anioła brat męczy o telefon, więc trzeba mu w końcu dać. </3
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (06-06-2015 o 14h51)
Pierwsza demonica zastanawia się czy bardziej lubi nuttelę czy masło orzechowe...trudne.
Pierwszy anioł kocha swego siostrzeńca, ale ten ma 8* lat i nie przeżyłby bez telefonu. xD (A nawet nie ma karty sim. xD)
Jelonku lepiej zapytaj egzorcysty, przynajmniej człowiek z krwi i kości.
Ostatnio zmieniony przez Skye (06-06-2015 o 14h55)
Pierwszemu jelonkowi nie chce się szukać egzorcysty. Wystarczy mu znajoma (obeznana w tych tematach) i pewien chłopak z klas,. który ma zadatki na satanistę :]
Drugi demon już od wielu dni wędrował po pustyni Infinitum, by odnaleźć ostatniego z aniołów. (Tu wstawić w swojej głowie poważną muzykę.) Od wielu stuleci szatański pomiot podążał za śladem dziedzica światłości, ale ten wciąż mu się wymykał. Tego dnia o świcie sługa ciemności postanowił, że do zmierzchu wypełni swoją misję. Spojrzał na horyzont i wyszeptał: „Dopadnę cię. Tym razem mi nie uciekniesz”. Ruszył. Demon znikając i pojawiając się w smugach czarnego dymu, przemieszczał w kierunku, z którego wyczuwał skrzydlate stworzenie. Złowroga istota wiedziała, że była coraz bliżej. Lekka nuta podniecenia i złości, którą czuła motywowała ją jeszcze bardziej. Kilometr za kilometr dystans się zmniejszał. Już tak niewiele drogi zostało. Tylko parę sekund, a dwie przeciwne strony miały spojrzeć sobie w twarz. Świat zdawał się nerwowo odliczać ten czas. Nieuchronna chwila nastąpiła. Demon stanął za plecami anioła i klepnął go wołając: „Berek!” i z równą szybkością jaką się pojawił, zniknął.
Żeby było więcej spamu (Nudziło mi się...)
Ostatnio zmieniony przez chorino (06-06-2015 o 14h59)
Pierwszy anioł się śmieje z historii Chorino. xD
Pierwszy jelonek nadal myśli nad SyFowym profilem.
Pierwszy aniołek śmiecha z berka. xD
SyF to lipa, nie opłaca się robić tam profilu. xD
Pierwszy jelonek ma na profilu dinusia od pewnej dziewczyny z SF ^^
Trzecia demonica myśli nad zmianą awatara, ale jakoś tak ten lubi.
Pierwszy anioł ma bardzo stary opis na sf, gdzieś sprzed dwóch lat? xD Miałam wtedy jeszcze 16 lat. :')
Spieprzonych wiele spraw, ale wciąż z drogą na wprost. :')
Ostatnio zmieniony przez Skye (06-06-2015 o 15h23)
Pierwsza demonica swój profil na syfie remontuje tak średnio co trzy miesiące, a co miesiąc zmienia obrazki.
Pierwszy anioł myśli, że mi by się nie chciało. Ten tutaj mam z 8 miesięcy.
Pierwsza demonica mówi, że jej się właśnie chce, bo tak jakoś szybko jej się je profile zaczynają nudzi. Chociaż ten aktualny jest całkiem niezły. Chyba pierwszy z którego była zadowolona :'D
Pierwszy anioł zastanawia się, czy Zioło już wie kim jest Mankel.
Drugi jelonek stwierdza, że jeszcze żyje.
Pierwszy anioł myśli, że w tej edycji będzie mało zwycięstw.
Pierwszy jelonek przeczuwa, że znów wszyscy rzucą się pod koniec edycji.
1 angel przed chwilą oglądał charlie charlie challenge
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (06-06-2015 o 15h46)
Pierwszy jelonek pyta Julkę: I jak?
Pierwszy anioł mówi, że i tak nie było tam aż tak wielu zwycięstw.
Pierwsza demonica nie ma ochoty odpisywać w RPG.
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (06-06-2015 o 15h49)