Pierwszy jelonek po prostu nabija posta.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (06-06-2015 o 11h58)
Strony : 1 ... 28 29 30 31 32 ... 201
Pierwszy jelonek po prostu nabija posta.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (06-06-2015 o 11h58)
Pierwszy anioł czyta stare posty i jest ciekaw, co miał na myśli Jelonek pisząc, że z doświadczenia nie poleca wywoływać duchów w domu.
2 Angel nabija ostatniego (w tej chwili) posta i idzie coś obejrzeć/przeczytać
Ostatnio zmieniony przez Nerra (06-06-2015 o 12h02)
1 Demon miał dziś bardzo dziwny i okrutny sen
Drugi jelonek wita Rimbo i tłumaczy Skaj,że sam tego próbował za znajomą w domu. Po trzech latach to coś zaczęło mnie nawiedzać .__.
Pierwszy anioł również wita Rimbo i jest jeszcze bardziej ciekawy. ];>
W jaki sposób wywoływałyście i jak nawiedzał?
Haha, pierwszy demon się śmieje, dziewczyny bądźmy poważne, nie ma czegoś takiego jak duchy i zjawiska paranormalne
Drugi jelonek tłumaczy, że próbowały za pomocą (amatorskiej) tabliczki oujia. Jak stwierdziłyśmy, że nam się nie udało, bo i tak robiłyśmy to dla żartu, to kieliszek zsunął się i spadł ze stołu, a był na samym środku. Byłyśmy wtedy same w domu, a okna były pozamykane :v O ostatnio to coś chyba żarty se ze mnie robi :v
Patrząc na moją wychowawczynię, to wierzę w wampiry xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (06-06-2015 o 12h19)
Pierwszy aniołek mówi do Rimboś (ja i te moje zdrobnienia. xD), że jak kto uważa. A tak nawiasem mówiąc, nie znoszę zwrotu, ''bądź poważna''. Jakoś za często rodzice, babcia i nauczycielki to mi powtarzały. xD
Dziwne, Jelonku. Ale zawsze można to spróbować racjonalnie wytłumaczyć. Jakieś mikrotrzęsienie ziemi czy coś w tym stylu. xD
Drugi Angel popiera Rimbo ( moja kuzyneczka <3 ) nie ma czegoś takiego jak zjawiska paranormalne, chociaż po twojej wypowiedzi jelonku to mam już mętlik w głowie
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (06-06-2015 o 12h26)
Pierwszy demon wierzy w istnienie złych duchów, ale to głupota je wywoływać, bo nigdy nie wiadomo jak bardzo mogą zaszkodzić
Mama mojej koleżanki trafiła kiedyś przez to do lekarza ;0
Pierwszy anioł uznaje, że ludzie mają duszę.
Takie tarcze są fajne, chociaż nie wiem jaki jest sens posiadania ich. xD
Po głębszym wniknięciu w temat, ogólnie po szukaniu jakichkolwiek dowodów każdy by uwierzył.
Ostatnio zmieniony przez Skye (06-06-2015 o 12h28)
P i e r w s z y demon twierdzi, że mówienie czegoś takiego jak "nie ma zjawisk paranormalnych" to głupota. Gdyby rzeczywiście ich nie było, nie byłoby również tak wielu seriali dokumentalnych odnośnie jakichkolwiek sił nieznanych człowiekowi i ludzie nie znaliby takich pojęć jak "duchy", "demony"... itp *z cyklu "przemyślenia Kohaku"*
Ostatnio zmieniony przez Kohaku (06-06-2015 o 12h28)
Drugi demon już nie wie co ma myśleć xD Julcia dziękuję ci za poparcie </3
Pierwszy aniołek mówi, że sam uznaje, że jakieśtam zjawiska paranormalne mogą być, ale niekoniecznie. Za to w kosmitów odwiedzających Ziemię nie wierzy.
Drugi anioł pamięta program chociażby Martyny Wojciechowskiej, gdzie jakiś młody facet po oddawaniu ofiary dla "sił" zaczął się miotać i prawie wpadł na rozpalony piecyk. Nikt by nie potrafił tego udawać.
Ostatnio zmieniony przez Skye (06-06-2015 o 12h32)
3 Angel ma ochotę przywołać duchy, ale i tak tego nie zrobi xD
P i e r w s z y demon wierzy w to, że może istnieć życie pozaziemskie, które pewnie i tak nigdy tu nie dotrze, i o którym się pewnie nigdy nie dowiemy. Przypomnijcie sobie chociażby różne typy egzorcyzmów i opętania przez demony. Wierzycie, że to wszystko to atrapa..? Część pewnie tak, ale nie wszystko - i to również stanowi zjawisko paranormalne, przynajmniej mnie się tak zdaje
Drugi demon
Kohaku dobrze gadasz, ale ja i tak pozostanę przy swoim własnym zdaniu
Trzeci demon jest bardziej za naukami Kościoła - w sprawie zjawisk paranormalnych oczywiście.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (06-06-2015 o 12h40)
Pierwszy anioł uznaje także, że jednak umysł sam tworzy granice.
Kosmos jest wielki i nieskończony, gdzieś na pewno musi być jakieś życie.
P i e r w s z y demon mówi, że w sumie dobrze jest mieć własne zdanie, bo gdyby wszyscy myśleli tak samo, świat byłby nudny. No i pierwszy demon jest bardziej za reinkarnacją w kwestii wiary (skoro już wspominamy o Kościele). Nie jest zwolennikiem Watykanu.
Ostatnio zmieniony przez Kohaku (06-06-2015 o 12h41)
Drugi jelonek zgadza się z Kohaku. Te wszystkie opętania przez demony i egzorcyzmy mogą mieć w sobie ziarnko prawdy. Kosmos,to jeszcze, ale przecież tak naprawdę nie znamy nawet dobrze dna oceanów. Więc raczej wątpię w to, że uda się odnaleźć życie pozaziemskie. :v
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (06-06-2015 o 12h43)
Trzeci demon
Skaj pewnie masz rację, ale ludzi to już nie dotyczy.
Ostatnio zmieniony przez rimbo (06-06-2015 o 12h41)
Czwarty demon ma zamiar ubrać dzisiaj coś zwiewnego, bo strasznie gorąco się robi.