Pierwszy anioł mówi, że demony owszem wstawiały - wielkie i błędne -.-
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (08-06-2015 o 22h22)
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
Strony : 1 ... 135 136 137 138 139 ... 201
Pierwszy anioł mówi, że demony owszem wstawiały - wielkie i błędne -.-
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (08-06-2015 o 22h22)
Pierwszy demon mówi, żeby Skaj rzuciła jeszcze raz okiem. Demony miały wręcz wypominane ciągle, że źle wstawiają, ale chciały przynajmniej wstawić.
Idę stąd, mam ważniejsze rzeczy do roboty.
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (08-06-2015 o 22h23)
Pierwszy aniołek chyba pójdzie szybciej, bo nie chce słuchać kłótni.
Drugi anioł ostatnio nie może znieść wiecznego PMSu.
Ostatnio zmieniony przez Skye (08-06-2015 o 22h23)
Pierwszy jelonek mówi, że czasem naprawdę jest wstawić staty przeszukując 20-40 stron spamu, podczas gdy inni co chwila nabijają milion postów na minutę :v
Pierwszy anioł mówi dobranoc.
Pierwszy demon wk>ciach< mówienie o PMSie. Dla Twojej wiadomości nie będę miała go jeszcze przez przynajmniej dwa tygodnie, więc przestać p>ciach<, bo akurat ten tekst mnie niemiłosiernie w>ciach<.
Pierwszy anioł mówi uwierz Jelonku, że czytanie tylu stron od początku i jednoczesne blokowanie jest jeszcze trudniejsze.
Drugi anioł mówi, że dlatego będzie wstawiał staty później. Lepiej sprawdzić poprawne, żeby innych, którzy później będą na nie patrzeć i z nich korzystać nie mylić, bo ze statystyk w postach wyjdą same pomyłki.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (08-06-2015 o 22h26)
Pierwszy jelonek widzi, że mowa o PMS-ie, więc się chowa, bo może znowu dostać po głowie.
Pierwszy anioł mówi, że ciachnęło jego śliczną liczbę.
Nie wadzić mi się tu!
I zawieszenie chorino.
Pierwszy anioł jest za propozycją Chorino.
Drugi aniołek czeka na rozwój wypadków.
Ostatnio zmieniony przez Setarah (08-06-2015 o 22h27)
Pierwszy demon wyjątkowo zgadza się z Frozą. To znaczy z tym, że mf jest toksyczne.
Pierwszy anioł przygląda się sygnie Ygriś, którą uwielbia. ♥
Jak myślicie dlaczego? XDDD
Ostatnio zmieniony przez Skye (08-06-2015 o 22h28)
Drugi anioł teraz zerknął i też lubi sygnę Ygriś.
Pierwszy anioł śmieje się, że przed chwilą zmienił program w tv, a tam film - Anioły i Demony XDD Nie ma ucieczki XDD
Drugi anioł mówi, że ciekawy przypadek xd
Pierwszy demon zastanawia się, czy atmosfera na avsd na sf czasem nie jest lepsza. Bany są sztywne, ale avsd jest fajne. To mini opko Misuni z demonem. <3
Pierwszy anioł słucha Nirvany. ♥
Drugi aniołek leci spać. Już na pewno. Grzeczne mi tu bądźcie
Dobranoc