Pierwszemu demonowi jakoś takie fandomy zbytnio nie przeszkadzają, ale wszystko ma jakieś granice chyba...
Ostatnio zmieniony przez Misa-chan1906 (05-06-2015 o 18h45)
Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 201
Pierwszemu demonowi jakoś takie fandomy zbytnio nie przeszkadzają, ale wszystko ma jakieś granice chyba...
Ostatnio zmieniony przez Misa-chan1906 (05-06-2015 o 18h45)
Pierwszy anioł dawno nie wchodził na fandomy, gdzieś z dwa lata?
Pierwsza demonica powie tylko tyle, że zdecydowanie bardziej lubi forum na MF niż SF dlatego ma w planie usunąć SF zresztą nosi już bardzo dosadny komunikat w podpisie co o tym forum i większości jego użytkowników myśli. W końcu musiał to z siebie wyrzucić...chociaż i tak pewnie da się Wojtkawi namówić na zostanie. Ta baba ma siłę przekonywującą...i patelnię >.<
Pierwszy anioł nie czytał podpisu Karru, ale wiele z nas też tam pisze.
Pierwszy jelonek do fandomu (sam należy) nic nie ma, ale granice nie powinny zostać przekroczone ^^"
Jakoś na SyFie zrobiło się pusto.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (05-06-2015 o 18h48)
Pierwszy anioł niedawno nadrabiał nieprzychylne wiadomości do demonów...
Ostatnio zmieniony przez Skye (05-06-2015 o 18h49)
Pierwsza demonica mówi, że mnie na Syfie trudno znaleźć, bo SG porzuciłam tam już dawna i zostałam właśnie dla Wojtka w OG, ale tego działu też mam po dziurki w nosie. 40 stron czystego spamu i parę wartościowych opowiadań.
Przed czyszczeniem sali sporo się tam udzielałam, ale potem zakoś nie dojść, że opustoszała to została zaspamiona. Wystarczy spojrzeć na A&D kiedy ta gra powstała było tam jak tu...dobrze to jeszcze pamiętam...
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (05-06-2015 o 18h50)
Drugiemu demonowi jakoś nie przeszkadza żadne forum, na każdym czuje się tak samo~
Trzeci jelonek mówi,że dlatego jest jelonkiem na sf, bo o jelonkach nic nie piszą :> he, he...
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (05-06-2015 o 18h50)
D r u g i demon nie wiedział, że pomiędzy tymi dwoma forami (?) jest takie spięcie. A no i twierdzi, że jeśli to na syf'ie jest pusto, to nie wie jak mógłby określić tutejszą żywotność xD
Ostatnio zmieniony przez Kohaku (05-06-2015 o 18h50)
Pierwszy anioł też tak myślał, póki nie trafił na tamte posty. XD
Pierwsza demonica tak już wspomniała. Zdecydowanie bardziej woli to forum.
Pierwszy anioł poczuł się tam źle, kiedy zobaczył jak opisują nasze forum. x'D
Pierwszy demon pyta się jelonka, czy przypadkiem go za jelonkowanie nie upominali, bo coś takiego kojarzy?
Druga demonica stwierdza, że to jest właśnie powód dla którego znienawidził SF forum. Pełno Spamu i Hatów.
Ja zresztą nie rozumiem tej wojny między grami bemoov...
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (05-06-2015 o 18h53)
Pierwszy anioł szuka postów Karru.
P i e r w s z y demon mówi, że często wchodzi na syf, ale jak dotąd jedyne posty jakie widział, dotyczące MF, wspominały o tym, że jest tu bardzo luźny regulamin. I w sumie niczego poza tym się nie doszukał.
Drugi demon pyta się Skye- a jak opisali nasze forumu?
Ostatnio zmieniony przez Kasia2022 (05-06-2015 o 18h54)
Trzeci jelonek mówi, że chyba kilka osób się do tego przyczepiało, ale niektórzy to ignorują. I tak nadal będę pisać jako jelonek :v
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (05-06-2015 o 18h54)
Pierwszy anioł czytał posty na A vs D ze sf.
Ostatnio zmieniony przez Skye (05-06-2015 o 18h55)
Pierwsza demonica mówi Skaj, że nie znajdzie, bo ja już chyba od trzech dni nic nie skrobłam...zresztą od kiedy się tu zalogowałam to prawie nic nie skrobię, ale jak szukasz postów to wejdź na Co mówi sygnaturka osoby blablabla. To ja założyłam tą grę XD Albo w zamówienia na zrób sygnaturkę osobie blabla też moje.
Pierwszy demon na tamtejszych banach widział "kilka" złych słów o tutejszym forum.
Pierwszy anioł już znalazł. ♥
P i e r w s zy demon zastanawia się co obraźliwego mówią użytkowniczki tamtego forum, odnośnie tego forum
Druga: Jak już mówiłam. Ja się z tamtego forum zmywa jak tylko ostatnie opowiadanie upadnie. Papa syfie(ten skrót pasuje).
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (05-06-2015 o 18h57)