Witam wszystkie zagubione duszyczki, które postanowiły bliżej poznać moją postać. Chyba pierwszym co powinnam zrobić to się przedsawić, bo w końcu od tego jest ten dział, c'nie. Jestem Weronika mam 14 i jestem dość specyficzną osóbką. Widziałeś kiedyś wariatkę biegającą na boso po deszczu z blond burzą loków? To byłam ja >.<. Już pewnie zauważyłaś/eś, że jestem bardzo szaloną i spontaniczną osobą. Mam pierdyliard pomysłów na minutę z czego większość jest bardzo dziwna, oj bardzo XD. Ja naprawdę nie wiem jak niektórzy ludzie ze mną wytrzymują. Muszę się przyznać iż jestem strasznym leniem i najchętniej leżała w łóżeczku czytając no, ale wszystkiego nie można mieć :'(. Uwielbiam grać w gry <3, a miłością do nich zaraził mnie mój Tatuś, tak samo jak zaraził mnie miłością do rocka i metalu. Interesuję się tez trochę zjawiskami paranormalnymi, ale to mało ważne.
P.s Czy wy też sądzicie, że te emotki są świetne
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 31-05-2015 o 16h14
#2 31-05-2015 o 18h06
Heej ;D ja rowniez kocham te emotki ;3 ;D
ooo, zjawiska paranormalne, czarujesz cos? ;> xdd
#3 31-05-2015 o 22h08
Nie czarowałam jeszcze XD, no chyba, że wywoływanie duchów się liczy . A propo wywoływania to wrażenia niezapomniane, ale do tej pory boję się szaf w nocy.
#4 31-05-2015 o 22h52
No na pewno wyjątkowe przezycia ;D aczkolwiek ja bym się raczej nie zdecydowala ;>
Boisz sie szaf? ;D Nie martw sie, ciuchy nie wylecą, chyba, ze masz ich za duzo ;> ;D
#5 01-06-2015 o 11h08
Radzilabym nie igrać z demonami, bo życie mogłoby Ci sie niemiło poukładać. Jakie gry lubisz?
(>^.^)> ♥ 『何もいらないただ側にいて』
#6 15-06-2015 o 15h14
hej
1.ulubiony film/serial/anime/kreskówka?
2.ulubiony owoc?
3.ulubiona liczba?
4.ulubiony przedmiot szkolny?
5.ulubiona pora roku?
6.ile razy prubowałaś wywołać duchy czy coś w tym stylu?
Strony : 1