Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 30-05-2015 o 20h07

Miss'Żółtodziób
...

Robiłam dzisiaj porządek w swoich szpargałach i wpadłam na pomysł zaprezentowania Wam niektórych swoich rysunków :3 Tylko jeden (ten najlepszy) nie jest związany z Sherlockiem. Jestem beztalenciem...

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ostatnio zmieniony przez SherLocked (30-05-2015 o 20h23)

#2 30-05-2015 o 22h11

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Muszę przyznać, że pierwszy jest straszny. Wygląda tak, jakby jakiś transseksualista skrzyżowany z Hitlerem niósł moją świętej pamięci babcię przefarbowaną na czarno. No, może domniemany Sherlock ma za dużo nóg. xD

Pozostałe moim zdaniem są fajniutkie. xD Śmiechłam z tej Scherlołkiti. xD Szmaciana laleczka wygląda wyjątkowo szmacianie, co jest na duży plus. Wampirek moim zdaniem jest fajniutki, chociaż te oczy pasują do niego jak książka od geografii do kibla (Moja toaleta ma czarną deskę. Nie wnikać. xD). Chociaż, nie powiem - wygląda w ten sposób dosyć humorystycznie, więc czy ja wiem, czy nie pasują... Może po prostu wpadł do miski, w której miksowano już mangi z ćpunami. xD Gościu ze skrzydełkami jest chyba najlepszy, szkoda, że taki rozmazany. Czyżby Sherlock wcielał się w aniołka, będąc demonem? (Patrzę na gest i na skrzydełka.) Nie powiem, naprawdę mi się spodobał. Ludziki ze skrzydełkami są fajne. xD A co do Poirota - jego głowa wygląda tak, jakby czubek był pomalowany jakąś farbą, a potem na jej granicy rozciągnięty ręcznik. xD Chociaż wygląda naprawdę fajnie. Też mi się spodobał. :3

I jeszcze ogólna uwaga co do rysunków - świetnie, że kolorujesz kredkami, ale bardziej dokładnie wypełniaj. Polecam kolorować ''w jednym kierunku'' (np. po skosie), wtedy wygląda to estetyczniej. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (30-05-2015 o 22h12)

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#3 23-06-2015 o 21h49

Miss'Żółtodziób
...

Nowy rysunek :3

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ostatnio zmieniony przez SherLocked (23-06-2015 o 21h51)

#4 24-06-2015 o 13h57

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Cytatu to ja tam w ogóle nie widzę, myślałam, że to faktura cokołu. xD Poirot ma tu nieco zbyt dużą głowę, a już na pewno zbyt... Wydłużoną? xD Marne to zdjęcie, oj marne... Czym robiłaś? Bo ledwo widać co rysowałaś. x.x

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#5 24-06-2015 o 19h01

Miss'Żółtodziób
...

Aparatem, ma chère. Mam po prostu bardzo niespokojne ręce. I dlatego nigdy nie będę umiała budować domków z kart.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1