Kojarzę chyba z odległych czasów xD Podoina jest raczej miła o chętna do rozmowy z innymi ^^.
We are in noir
Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 37
Kojarzę chyba z odległych czasów xD Podoina jest raczej miła o chętna do rozmowy z innymi ^^.
W ogóle nie znam, nie kojarzę, a snapów nawet kilku w życiu nie wysłałam, a na insta to nie wiem, co to za twarz mi się wyświetla w obserwowanych Minio to Minio, jak można nie kojarzyć Minio i jej kompletów zmieniających się szybciej niż prędkość światła? :> Zawsze bawi mnie Twoje Story na snapie, bo jak już coś tam jest, to Ci Azjaci Twoi, w różnych formach (czasem tylko jakieś do nich nawiązanie) xD Przynajmniej na insta masz swoją buziencję, a nie jakieś Ktosie, co ja ich nie rozróżniam jeden od drugiego XD Polecam Minio, jeśli ktoś lubi nie dostawać odpisów na wiadomości, chociaż ostatnio zauważyłam progress u Fishu XD Nawet zadeklarowała, że narysuje mi rysunek ♥ CYTUJĄC: "Pomyślę nad tym i wkrótce coś wstawię" ♥ ♥ ♥
O LOL, świta xD
Pewnie że znam bo kto by nie znał! XD Według mnie to najbardziej pozytywnie pokręcona osoba na forum ♥ Nie przeprowadziłyśmy zbyt wielu prywatnych konwersacji niemniej jednak bardzo miło mi się z nią rozmawiało Swoją obecnością potrafi poprawić człowiekowi humor :3
Pewnie, że znam. Piszemy ze sobą od dawna na prywatnych i o dziwo nie ma mnie jeszcze dość:3 Z każdej ( no prawie każdej ) wiadomości dowiaduje się, że mamy pewne cechy wspólne :3 Rozśmiesza mnie nieświadomie i często tym poprawia mi humor Osobiście ją podziwiam, za to że jakimś cudem wytrzymuje te moje ''humorki'' xd Warto również dodać, że strasznie mnie rozpuszcza wysyłając mi tyle miłości (serduszka xd) - sama jednak twierdzi, że mnie krótko trzyma ( ta jasne xd). Czyta moje wypociny i zawsze mogę licz na jej szczerą ( mam nadzieje xd) opinię.
Uważam, że jest wartą poznania osobą:3
Ostatnio zmieniony przez Nerra (26-06-2015 o 21h31)
Można tak powiedzieć raz miałam okazję zamienić z nią parę zdań na privie na temat anime więc pierwsze lody mamy przełamane XD
Nie za bardzo tą osobę kojarzę, być może to ze względu na moją długą nieobecność na forum :'(
Kojarzę z kilku gier na forum dzięki kacykowym zestawie ( dawny avek + sygna). Niestety nie miałam przyjemności bliżej poznać, może kiedyś się to nadrobi :3
Od dłuższego czasu "znam" cię z forum, ale raczej nie miałyśmy przyjemności bliższego poznania się. Nawet nie wiem, jak masz na imię.
Znam z forum choć nie miałyśmy ze sobą bliższego kontaktu Nie mam wyrobionego "ostatecznego" zdania na temat tej osoby ale po dotychczasowym obcowaniu wydała mi się bardzo przyjemną i sympatyczną dziewczyną
Czy znam niech pomyśle. No myślę, że na swój sposób znam xd Piszemy ze sobą przez cały czas. Jest wspaniała osobą z dużą dawką cierpliwości oraz humoru. Da się z nią porozmawiać na każdy temat i w ogóle ja nie da się nie lubić :3
Znam. Parę razy z nią pisałam na priv. Uważam, że jest bardzo miła, sympatyczna, zabawna i mająca swoje zdanie dziewczyna ^^.
Znam ^^ Jest całkiem miła i nawet zgodziła się na zestaw ode mnie ^u^. Myślę, że jest kimś z kim można pracować razem bez problemów.
Znam, a przynajmniej tak można powiedzieć. Nie miałyśmy okazji się jeszcze spotkać, choć mieszkamy w tym samym mieście. Osoba jest bardzo miła, chętna do pomocy. To jej zawdzięczam tę piękną bestię z sygnaturki <3.
Ostatnio zmieniony przez Nerra (07-07-2015 o 10h49)
Znam i bardzo lubię. Długo piszemy na prywatnych, trochę wiem o Tobie i rozumiesz mą "miłość" do braci. Ogólnie jesteś ciekawą osobą, z którą warto pisać. ♥ Skoro mieszkamy tak niedaleko to może będziemy miały okazję się w końcu spotkać.
Znam Skye dobrze. Zawsze ma ładny zestaw. Można z nią porozmawiać na wszelakie tematy i dyskutować o nich. Często dopowiada coś w spoilerach albo zmniejsza litery. Trochę kojarzy mi się z zasmucaniem, bo zdarza się, że schodzi na przykre tematy. Mimo wszystko bardzo ją lubię. Bardzo dobrze o nas wszystkich dba i pamięta o naszych świętach.
Mineo znam głównie z forum Jest bardzo miła i fajnie się z nią gra w sali gier Bardzo ładnie i pomysłowo ubiera swoją miss Nie przypominam sobie jednak, byśmy pisały razem na pv, :\
Znam, od teraz gdy weszłam w tą zabawę
Nie znam, ale z tego co zauważyłam robi trochę błędów i jej wypowiedzi są zazwyczaj krótkie, ale jest przyjaźnie nastawiona do wszystkich.
Znam Często udzielałyśmy się razem w grach na forum głównie tych dotyczących wklejania obrazków Miałam nawet okazję podziwiać jej piękne włosy na instagramie ♥ ale bliższego kontaktu nie miałyśmy jednak uważam ją za bardzo miłą i wartościową osobę
Niee, niee, nie kojarzę. Nie wiem kto to jest. Jakaś obca baba co jest moją żoną :'D
A znam, znam, na początku widziałam parę razy w Kafejce, a potem w Sali Gier (do całkiem niedawna kojarzyłam głównie z avatara z Derpy~), zamieniłyśmy nawet parę zdań na PW~ Sympatyczna osoba, fajnie się z nią gada~ :3
Kojarzę jedynie z forum, a dokładniej to ''sali gier''. Nie miałyśmy jednak przyjemności rozmawiać na prv, ale myślę, że jest miłą osobą z dobrym gustem muzycznym. Uważam również, że byśmy się dogadały.
Ciebie znam z forum, a Twoją twórczość z Twojego bloga ;D
nadrobiłam wszystko, ale napiszę komentarz, gdy będę miała wenę, albo przynajmniej nie będę jak bezmózgi zombie "bo gorąco" xD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (07-07-2015 o 23h03)
Hm niestety nie znam, ale muszę pochwalić twoją sygnaturkę!
Poznałam dopiero dzisiaj przez miss art, ale dowiedziałam się, że mamy wspólne zainteresowania, więc raczej jesteś fajną osobą ^^