Ban, bo same here xD Te przedmioty akurat nie są takie trudne xD
We are in noir
Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 200
Ban, bo same here xD Te przedmioty akurat nie są takie trudne xD
Ban, bo to jedne z nielicznych, które naprawdę lubię. Z angielskiego obecnie kompletnie się nudzę, znam wszystkie słowa z którymi większość ma problem. Dzięki gry, dzięki.
Ja siedzę w grupie dla najsłabszych na angielskim, bo myśleli, że cienka jestem, to też się okropnie nudzę ._. . Ale poziom reszty grupy jest przerażający. Zastanawiam się jak m pójdzie matura xD
Ban, bo ja jestem w tej "mądrzejszej" XD ale przepisze się do tej drugiej, nie ma praktycznie żadnej różnicy, a w drugiej grupie mam koleżanki i jakoś tak mi czasem kijowo samej xD tez się często zastanawiam, jak niektórzy chcą zdać maturę. Chociaż, moja znajoma zdawała w tym roku. Angielski taki ze ja w podstawówce umiałam lepiej, ale jestem w szoku, bo zdala i pisemny i ustny. MINIMALNIE ale zdała xD
Ban, bo ja jestem w zaawansowanej, też wszystko, czego się ''uczą'' inni znam (no kurde... Poziom pierwszej klasy posdtatówki. xD) Ale się nie nudzę. Rysuję komiksy o Jaju, po angielsku, żeby nasz nauczyciel nie mógł się przyczepić. xD
Ban, bo teraz mamy zastępstwa z inną babka bo nasza jest na erasmusie i ta się czepia k wszystko. U tamtej czytałam książkę, rysowalam, a tak z nudów robie zadania w książce :C
Ban, bo obstawiam, że pewnie myśli, że nic nie umiesz, tak jak większość klasy.
Ban, bo u nas na pierwszej lekcji angielskiego grupa mojej koleżanki dostała za zadanie przygotować referat po angielsku na następny dzień. xD
Ban za fajną sygną i avatar *.*
Ban, bo dziękuję. <3
Ban, bo się nudzę.
Ban bo ja tak samo a za niedługo idę na spotkanie bo mam projekt. ;c
Ban, bo oficjalnie zaczynam weekendzik :3
Ban, bo ja może zacznę wieczorem XD
Ostatnio zmieniony przez Mizune (29-05-2015 o 13h58)
Ban, bo ja też zaczynam i kończę na jeden dzień we wtorek, potem znów wolne. <3
Ban, bo ja tak samo ^^. Do kina na dzień dziecka jedziemy
(wszelka rozpacz we mnie, bo to już mój ostatni dzień dziecka w szkole)
Ban, bo jak miło jest wrócić i zjeść coś ciepłego .w.
Ban, bo hej, hej. :3
Ban, bo cześć, cześć.
Ban, bo ja miałam poczęstunek w szkole i nie jem obiadu. xD Ale teraz już zgłodniałam.
Hej hej ciasto.
Ban, bo hotelarskie klasy często gotuja to przynoszą coś do jedzenia do nauczycieli XD dzisiaj przynieśli nam tacke z jakimiś grzankami XD
Ban, bo robię sobie sygnaturę. <3
Ban, bo mi siostra zawsze przynosi z zajęć coś, bo ma kulinarne :3
Ban, bo czuję się tak, jakby po mnie czołg przejechał. A potem ciężarówka. A potem znowu czołg.
Witaj, Jabłeczniku! ^^ I wszystkie inne, co są! xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-05-2015 o 15h51)
Ban, bo znalazłam lęk przed imieniem Ola, a innym podobała się moja personifikacja imienia Ola, soł. XDDD