Ban, bo ja bym w sumie mógł, ale pewnie i tak bym go przerobił po swojemu, bo mi nic nigdy nie podoba się w stu procentach XDDDDDD.
Link do zewnętrznego obrazka
pomidorki
Strony : 1 ... 197 198 199 200
Ban, bo ja bym w sumie mógł, ale pewnie i tak bym go przerobił po swojemu, bo mi nic nigdy nie podoba się w stu procentach XDDDDDD.
Ban, bo ja jedyną zbrodnie jaką popełniłam, to fakt iż z początku miałam z kilka kompletów xd
Ban, bo simsy mi się wyłączyły. ._.
Ban, bo dlaczego komplet był zbrodnią?
O, DZIĘKI, ZIOŁO. ♥ Miałem odinstalowywać simsy!
Ban, bo po prostu chodzi o brak kreatywności.
Ban, bo jestem pod tym względem z innego świata i w życiu nie chciałbym kogoś krytykować (nie posuwając się już nawet do jakichś werbalnych ataków, co przecież się zdarzało) za odtworzenie jakiegoś stroju w grze albo czegoś równie bzdurnego. No, ale takie stanowisko z tego co wiem przychodzi z czasem, w podstawówce przecież też się pluliśmy, że ktoś miał takie same spodnie albo tak jak my (i milion innych osób) zakładał koszulkę z krótkim rękawem na taką z długim. /':
Ban, bo ekhem, plagiat a noszenie tych samych spodni w podstawówce to jednak co innego... To coś jakby skopiować czyjeś opowiadanie i twierdzić, że to twoje. Albo jakiś rysunek czy cokolwiek innego. Prawa autorskie i tak dalej.
Ban, bo samo odtwarzanie stroju albo czyjegoś rysunku czy czegokolwiek innego nie jest złe, ale jeżeli ktoś skopiuje twoją pracę, a później otrzymuje za to nagrody i gratulacje jakby to było jego własnością..To nie jest fajne.
I w prawdziwym życiu to, że ktoś się ubrał podobnie jest bez znaczenia, no chyba że np. jakiś stylista podbierze innemu styliście jego kreację, albo ubiera się w komplet wymyślony w sklepie i chwali się, jaki to jest genialny i czego to on nie wymyśli :,D
W sumie to ta rozmowa zaczyna mnie śmieszyć :,D
Ban, bo a propo rysunku, gdzie twoja praca do Miss Da Vinci? :3
Ban, bo jeszcze się produkuje ;]
Ban, bo ja odnośnie plagiatów mam takie zdanie: Jeśli to coś większego - chociażby opowiadanie - wymyślane przez autora od podstaw, a potem przez kogoś po prostu tak skopiowane, i podpisane imieniem osoby, która skopiowała, to to jest czyn haniebny. A jeszcze gorszy jeśli został on wystawiony na jakiś konkurs! Przecież autor każdej rzeczy powinien mieć prawo do chwalenia się tym. Taka bzdura jak splagiatowany strój na MF mnie mało obchodzi, chociaż to też za miłe nie jest, ALE jeśli młodsze graczki nauczą się, że za skopiowanie czyjegoś pomysłu dostaną nagrody i oklaski to będą to kontynuować zapewne w innych dziedzinach. A więc to po prostu niepedagogiczne
EDYTA: Okej, już wlazł inny temat. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (10-07-2015 o 12h08)
Ban bo próbuję stworzyć KP do swojego RPG, ale nie mam weny ;_;
ban, bo zgadzam się z Pineapple XD
Ej, my tu rozprawki zaraz zaczniemy pisać ;D na temat plagiatów ;D Paululusia, chcesz trochę naszej weny? ;D
Ostatnio zmieniony przez spsr (10-07-2015 o 12h15)
Ban, bo ostatnio mi się spodobało robienie kp. XD Ta do Instytutu Xaviera wyszła mi cudnie, skromnie mówiąc. xD
Ban, bo mi zawsze zarąbiste wychodzą ;>
Ban, bo MINEO <33 Jak tam zdrówko?
Ban, bo nadal boli mnie gardło, ale coraz lepiej :>
Ban, bo bardzo mnie to cieszy. <3
Ban, bo znowu miałam bitwę z Axelem i musiałam go uczesać xD
Ban, bo kto robi kontynuację? XD
Ban, bo ja mogę zrobić :>
Ban, bo jeszcze chyba 4 posty. Albo 5. XD
Ban, to w takim razie postujmy, postujmy!
Ban, bo zastanawiam się, kiedy startujemy z instytutem. Tzn jeszcze Ojsa musi dać kp... >.<
Ban, bo przecież dodała, lol.
Czy jeszcze kogoś robi?