Siemka jestem Julsoon0. Na Miss Fashion jestem już od dawna, jednakże zrobiłam sobie dosyć długą przerwę, teraz zatęskniłam za tą świetną grą i wróciłam. Nazywam się Julia, mam 17 lat, chodzę do pierwszej klasy liceum. Interesuję się fotografią (niestety jeszcze nie dorobiłam się własnego, dobrego sprzętu), muzyką, tańcem i zwierzętami. Jestem szczęśliwą posiadaczką dwóch labradorów: Luny i jej syna Frugo mam także młodsze, bliźniacze rodzeństwo w wieku 19 miesięcy, Marcela i Amelię. Tańczę w młodzieżowej orkiestrze dętej jako mażoretka, uczyłam się również grać na waltorni. To by było na tyle, chętnie bliżej kogoś zapoznam, razem zawsze gra się raźniej
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#2 19-05-2015 o 17h40
Hej ;D widze, ze masz duzo zainteresowań ;D
Ja to nawet nie wiem co to mażoretka ;>
#3 19-05-2015 o 18h13
Hah taka dziewczyna która tańczy do muzyki którą gra orkiestra, jest często taką też jakby ozdobą orkiestry na różnych przeglądach i konkursach, żeby lepiej ją zaprezentować w tańcu kręci taką pałką, która ma dwie kulki na końcach i ciągle maszeruje, musi wysoko podnosić nogi
#4 19-05-2015 o 19h44
Aaa to już wiem, widziałam takie coś kiedys, fajne ;D
a ile lat mają Twoje psy?
#5 19-05-2015 o 21h44
Heej Też się interesuję fotografią, tyle, że chodzę do szkoły fotograficznej. Masz jakieś swoje prace może? A no i jeszcze jedno pytanie, masz jakieś ulubione zespoły, wykonawców?
#6 20-05-2015 o 00h05
Luna w październiku będzie miała 5 lat a Frugo w marcu skończył rok Na pewno już to widziałaś kiedyś, ale po nazwie to ciężko skojarzyć po prostu Jeśli chodzi o fotografię to niestety nie mam żadnych jako takich profesjonalnych prac, interesuje się tym amatorsko więc takie też mam zdjęcia ale jeśli chcesz to mogę jutro czegoś poszukać na laptopie, bo teraz nie mam do niego dostępu niestety a Ty pokażesz jakieś swoje prace? I wgl fajnie jest chodzić do takiej szkoły?
#7 20-05-2015 o 00h12
Jasne, że chcę! Szkoła ekstra, chociaż rozszerzenia mnie trochę załamują haha. Ale fajnie jest się uczyć tego co się lubi, a co ważniejsze- bardzo mnie to technikum motywuje do tego, że mogę być jeszcze lepsza w tym co robię. Patrząc na stare zdjęcia widzę dosyć duży postęp. Pewnie, że mogę pokazać, ale nie wiem czy tutaj, czy może lepiej na pw.
#8 20-05-2015 o 00h22
Możesz na pw, to Ci też jutro na pw wyślę jakieś tam swoje zdjęcia fajnie właśnie że od razu uczysz się tego co kochasz robić i będziesz miała zawód a rozszerzenia są wszędzie niestety, niby można wybrać ale w pierwszej klasie i tak musisz nieźle zasuwać bo są wszystkie, więc ja swoich rozszerzeń narazie aż tak mocno nie odczuwam a co do moich ulubionych wykonawców, bo zapomniałam wspomnieć, kocham Lanę Del Rey i Lorde, ale lubię też takie pojedyncze piosenki np. Muse, Arctic Monkeys
Ostatnio zmieniony przez Julsoon0 (20-05-2015 o 00h25)
Strony : 1