Pierwszy anioł się cieszy widząc demonka na forum ♥
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 76 77 78 79 80 ... 200
Pierwszy anioł się cieszy widząc demonka na forum ♥
2 anhel krzyczy na całe gardło FROZIAAAAAA ❤♥❤♥❤
Ostatnio zmieniony przez Iremi (26-05-2015 o 21h17)
Pierwszy jelonek w końcu odzyskał kompa :3
1 Angel wlatuje na pole bitwy tym razem bez epickiego lądowania xd
Pierwszy jelonek tego żałuje, bo nie ma pretekstu, by pomóc Ner. Więc sam próbuje ją przewrócić }:>
1 Angel lekko się zachwiał bo od kilku godzin nic innego nie robił jak nadrabiał stracony tekst... a i tak nie skończył jeszcze pisać xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (26-05-2015 o 22h32)
Pierwszy jelonek po tym, jak jego plan się nie powiódł stwierdził, że nie pozostaje mu nic innego, jak w końcu poćwiczyć rzeźbę... ale taką z plasteliny.
1 Angel jest ciekawy co jelonek spróbuje wyrzeźbić ?
Pierwszy jelonek mówi, że ma zamiar wyrzeźbić człowieka w ramach przygotowania na egzamin do plastyka.
1 Angel rozumie
Pierwszy jelonek patrzy na plastelinę i nie rozumie.
za to 1 Angel ma ubaw z vintend'owych problemów ,a jeszcze bardziej z odpowiedzi.. użytkowniczek xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (26-05-2015 o 22h46)
Pierwszy jelonek nie wie o co "vintend". .__.
1 Angel tam sprzedaje niepotrzebne ciuchy, wygrzebane z szafy xd - ogólnie strona z ogłoszeniami: sprzedaż, kupno, wymiana. Jest tam również forum xd
Pierwszy jelonek zobaczył ciuchy i zrozumiał już dlaczego nie wiedział nic o tym.
No, bo właśnie ciuchy xD
1 Angel zarabia na nie potrzebnych rzeczach z miarę wysokim stanem użytkowości xd - Jakoś trzeba, co nie xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (26-05-2015 o 22h51)
Pierwszy jelonek nic by na tym nie zarobił, bo wszystkie rzeczy jakie ma (jest ich niewiele) używa.
Ej, ja tam czasem na rysunkach zarabiam :3
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (26-05-2015 o 22h54)
1 Angel miał kilka lat wstecz dziwny kaprys kupna kilka koszulek, które i tak leżały w szafie wiec ... czemu by nie zarobić na nich xd Moich gryzmołów nikt by nawet patykiem nie tknął xd
Pierwszy demon powraca z próby tworzenia brył ;--;
Jelonku wiem, ale mam tak mam rozłożone sprawdziany i lekcje, że nie mam czasu ;----;
Na 100% zacznę w piątek.
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (26-05-2015 o 23h48)
Drugi jelonek jest ciekaw, czy Robin zaczęła robić ten obrazek, o którym dobrze wie :3
1 aniołek rozgadał się na team speaku, a powinien już spac D:
Pierwszy jelonek właśnie wstał i jest mu strasznie zimno :'3
Pierwszemu aniołkowi tez zimno D:
Drugi aniołek nie poszedł dzisiaj do szkoły
Trzeci anioł nigdy nie ma zbyt wiele do nadrabiania, jeśli sam wcześniej pójdzie. :<