Pierwszy anioł zaczyna
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 49 50 51 52 53 ... 200
Pierwszy anioł zaczyna
Drugi anioł podziwia grafikę Iryś, chociaż nie jest pewien, czy wrzuciła dobrą. XDD
3 anhel wrzucał z telefonu i złe kliknął XD A MIAŁO BYĆ TAK KLIMATYCZNIE XDDD zaraz poprawię xdd
Ostatnio zmieniony przez Iremi (24-05-2015 o 17h03)
Czwarty anioł pyta się reszty czy również jak wejdą na stronkę agar.io nie ma tych kuleczek latających po planszy?
Ostatnio zmieniony przez Whitewind (24-05-2015 o 17h05)
Piąty anioł ogląda stylizację XD
Ostatnio zmieniony przez Lilia444 (24-05-2015 o 17h05)
Pierwszy demon mówi,że musi tu częściej przebywać.
Pierwszy anioł cieszy się z kolejnego zwycięstwa. ♥ Mi wszystko działa White. Jeszcze jedno do remisu.
STATYSTYKI:
ANIOŁY: 6
DEMONY: 7
RAZEM: 13
Pierwszy demon spóźnił się o parę minut ;--;
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (24-05-2015 o 17h07)
Pierwszy anioł dalej próbuje, bo chce bardzo zremisować.
Drugi anioł jest wkurzony bo na każdej przeglądarce nie pojawia mu się nic gdy zagląda na stronę agara.
Ostatnio zmieniony przez Whitewind (24-05-2015 o 17h09)
Pierwszy demon mówi Whitewind, że może to przez adblocka (jeżeli oczywiście masz)
Pierwszy anioł chwilę pograł w tę grę, ale od razu przegrał. xD
Drugi anioł prawdopodobnie nie pójdzie jutro do szkoły. <3
Trzeci anioł się pyta gdzie w Firefox'ie znajdę tego adblocka, ponieważ sam jest takim niedorozwojem i go znaleźć nie może.
4 anhel wreszcie załadował dobre zdjęcie XDkrzyż
Demon jest ciekawy zasad panujących w hierarchi aniołów i podgląda ich profile
Drugi demon mówi, że adblock to wtyczka, którą można zainstalować, żeby nie pokazywały się reklamy. (Niestety ja na mozilli nie wiem gdzie jest widoczny ;c Może bym znalazła, ale żeby nie szukać w ciemno to wolę się upewnić, że na pewno masz adblocka c; )
Pierwszy anioł mówi, że piękne Iryś. *o*
AdBlocka się samemu pobiera, może też brakować jakiejś wtyczki.
I witam nowego demona, w razie czego służę pomocą.
Ostatnio zmieniony przez Skye (24-05-2015 o 17h29)
Drugi anioł w końcu znalazł w necie jak można wyszukać adblocka i z przykrością stwierdza że nie ma go nawet zainstalowanego więc sam już nie wie czemu nie może grać, i jest mu smutno.
Iremi śliczne
3 anioł przybywa
Ostatnio zmieniony przez Yubin (24-05-2015 o 17h30)
4 anhel mówi, że w górach było mnóstwo takich cudeniek, ale były takie warunki, że baliśmy się telefony wyjmować XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (24-05-2015 o 17h31)
Pierwszy demon mówi, że krzyż piękny Iremi ;3
Pierwszy anioł cieszy się na widok sojuszników. ♥
Tak myślałam, może jakąś wtyczkę przez przypadek usunęłaś White?
Góry są przepiękne Iryś. ♥ ♥ ♥ Też chętnie bym gdzieś pojechała.
2 anioł odkrył miłość do mundurków szkolnych ♥
Pierwszy demon mówi Whitewind, że jest też możliwość, że jakaś wtyczka potrzebuje aktualizacji.