Pierwsza demonica podśpiewuje Grenade.
Karuś by chciał do jury XD
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (30-05-2015 o 15h29)
Strony : 1 ... 99 100 101 102 103 ... 200
Pierwsza demonica podśpiewuje Grenade.
Karuś by chciał do jury XD
Ostatnio zmieniony przez Karucchi (30-05-2015 o 15h29)
Pierwszy anioł widzi, że za 5 minut jego angielska miss skończy tańczyć. ;3
Nie wiem, kto się poświęci. xD I lubię tę piosenkę.
Ostatnio zmieniony przez Skye (30-05-2015 o 15h29)
2 aniołek zjadł właśnie obiadek ♥
i nie chce mi się wracać na poprzednie strony, żeby wiedzieć o co chodzi. Jakie poświęcenie
Ostatnio zmieniony przez nelumi (30-05-2015 o 15h31)
Pierwszy demon pyta Karusię, czy umie rysować, bo jak tak, to będzie potrzebna jako uczestnik. XD
Pierwszy anioł cieszy się na widok Nel. ♥
Wraca do starych postów i mówi, że niedługo będzie na poziomie Zioła. xD
Edit: Zioło wymyśliła konkurs i potrzebuje jury. xD
Ostatnio zmieniony przez Skye (30-05-2015 o 15h32)
Pierwszy demon spytał Jess, czy może zrobić konkurs rysunkowy, ale w miniregulaminie jest coś o pracach artystycznych, więc pewnie może. <3 Jak ktoś chętny do jury to na pw, potrzebna jedna osoba, która umie rysować. <3
I nie, nie chodzi o nagrody. xD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (30-05-2015 o 15h34)
Pierwszy anioł chce obejrzeć dziewiąty odcinek, bo inaczej oszaleje.
Drugi anioł podobno umie rysować, ale nigdy nie kończy swoich prac i chce iść na jakiś kurs na wakacjach. ^^
A miałam pstryknąć zdjęcie jednej i podpytać, co z nią zrobić, bo nie mam zielonego pojęcia.
Ostatnio zmieniony przez Skye (30-05-2015 o 15h38)
Pierwsza demonica myśli nad nowym rozdziałem na bloga. Jakoś nie ma wystarczająco głupiego pomysłu, żeby czytelnicy zaczęli sikać w gacie.
Drugi demon podpowiada Skajowi, że chyba w miss art powstał luźny rysunkowy wątek, tam może spytać. :3
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (30-05-2015 o 15h39)
Pierwszy anioł rzuci dzisiaj wyzwania, bo jak chce dojść do końca to mu się na pewno przydadzą.
Najpierw trza pstryknąć to zdjęcie, tu jest największy problem. XDD
Ostatnio zmieniony przez Skye (30-05-2015 o 15h42)
Pierwszy jelonek woli brać udział, niż być w jury :3
1 aniołek lubi rysować, ale nie nadaje się do jury. Żeby zmusić go do rysowania i kończenia rysunków, ZWŁASZCZA NA CZAS, trzeba pozaziemskiej siły XD
Drugi anioł pomyślał o Mineo. W końcu ona rysuje.
Pierwszy demon też woli brać udział niż być jury, ponieważ on nigdy by czegoś sensownie nie ocenił, jeżeli byłoby więcej ładnych zgłoszeń, bo wszystko by mu się pewnie podobało ^^
Drugi demon mówi, że niekoniecznie trzeba umieć rysować, jak się chce być w jury.
A Mineo spytam jak wróci ze spaceru z psem. XD Chociaż wolałabym, żeby brała udział.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (30-05-2015 o 15h44)
Trzeci jelonek zgadza się z Nel, kończenie rysunków na czas to zuo.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (30-05-2015 o 15h44)
Pierwszy anioł czytał posty na banach i się śmieje. K-pop vs Rock.
Ostatnio zmieniony przez Skye (30-05-2015 o 15h45)
Pierwsza demonica mówi, że rock jej zdaniem lepszy XD
Drugi demon się wkurzył, bo on jakoś się nie czepia jak gadacie o swojej muzyce. Nie słucham rocka, ale i nie hejtuję. :x
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (30-05-2015 o 15h47)
Pierwszy anioł myśli, że po równo dla rocka i K-popu nie ma. XDD Gdzieś 4:1. XDD
Pierwszy jelonek również woli rock, ale do k-popu nic nie ma :3
Druga demonica z ciekawości też zajrzała i teraz śmieje się jak głupia XD
Pierwszy demon czeka na odpis od Jess i na poczekaniu się zastanawia, jaką selekcję przeprowadzić wśród kandydatów do jury. :3 O ile zgłosi się tyle osób, żeby było z czego wybierać. XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (30-05-2015 o 15h50)
Pierwszy anioł wysyłał wyzwania nie patrząc na nicki, więc jeśli ktoś ode mnie dostał to był to przypadek.