Link do zewnętrznego obrazka
FABUŁA
Nadszedł ten dzień. Dzisiaj wszystko się zmieni. Jak to będzie wyglądało? Co oni nam zrobią? Wszyscy odczuwamy ogromny stres, kiedy wkraczamy do ogromnej jasnej sali. Kładą nas na białych twardych ''łóżkach'' i zakładają dziwne urządzenia na głowy. Podłączają nas do jakiś kabli i proszą, byśmy leżeli w bezruchu. Tłumaczyli nam wcześniej już wiele razy jak to będzie wyglądało, uspakajali nas, ale mało kto słuchał, bo wszystkich dopadł strach. Sami się do tego zgłosiliśmy, już nie ma odwrotu.. Zamykamy oczy, 3 sekundy i znajdujemy się w innym świecie. W świecie wyimaginowanym przez nasze umysły, w którym wszystko jest możliwe. Budzą nas następnego dnia, by nas nakarmić i przeanalizować pierwszy dzień z życia świadomego snu. Po południu znów przenosimy się do nieistniejącego świata, żeby obudzić się następnego ranka. I tak to będzie wyglądało, w kółko, przez 3 miesiące...
O CO CHODZI?
Wcielamy się w grupkę nastolatków w wieku 18-19 lat. Zgłosiliśmy się do eksperymentu ''Lucid Dream Life Project''. Polega on na tym, że przez 3 miesiące będziemy testowali specjalne urządzenia, które pozwolą nam wspólnie przeżywać świadome sny, tzn. sny, w których zachowujemy pełną świadomość, wiemy, że to tylko sny i możemy robić w nich co chcemy. W ten sposób nasze umysły wspólnie tworzą zupełnie inny świat, do którego się codziennie przenosimy.Jednak sny są kontrolowane przez naukowców przez komputer i specjalistyczne programy. Wszystko przebiegało normalnie, dopóki do systemu nie dostał się wirus. Tajemnicza postać zawładnęła naszymi umysłami, a nasz senny świat zamienia się w koszmar, z którego nie możemy się wybudzić. Czy uda nam się z niego wydostać? Może się zaprzyjaźnimy lub zakochamy? To zależy od nas!
REGULAMIN
1. Regulamin forum przede wszystkim.
2. Nasze postacie mogą się kłócić, my nie.
3. Wygląd wyłącznie M&A.
4. Zignoruj ostatni pkt i nad KP napisz ''korniszony''.
4. Sterujemy tylko swoją, jedną postacią.
5. Tylko ja steruje czasem.
6. Nie jesteś super bohaterem. Pisząc KP pamiętaj zarówno o zaletach, jak i wadach.
7. Dbaj o ortografię i poprawną polszczyznę.
8. Przeczytałeś/aś regulamin? Nad KP napisz ''świadomy sen''.
KP? Piszcie jak chcecie, byle by nie było za mało informacji ;)
Moje KP:
♫Lilith Rozallien♫
~
♫Li, Liluś♫
~
♫18 wiosen♫
~
♫Kobieta♫
~
Wygląd:
Długie rude włosy, u góry proste, kręcone przy dole. Duże szaro-błekitne oczy, lub różowe jeśli włożę soczewki. Mleczna cera, mały nos i usta. Jeśli chodzi o ubiór, to uwielbiam nosić spódniczki, spódnice, sukienki i wszystko byle nie spodnie. Zwłaszcza jeansowe. Ewentualnie leginsy. Taka tam, brzydka ja.
~
Charakter
Ruda. Nie no, żartuje. Jestem na pozór dość miłą osóbką, otwartą na nowe znajomości. Lubie pomagać innym i ich rozbawiać. Wszyscy uważają, że mam poczucie humoru. Ale moi przyjaciele wiedzą, że jak jestem wkurzona, to potrafię być naprawdę wredna i chamska. Raczej jednak staram się unikać takiego zachowania, rodzice bowiem mnie wychowali na porządną panienkę. Tak to jest, jak się pochodzi z bogatego domu. Mimo tego nigdy nie dorównam swojej matce, tak zwanej perfekcyjnej pani domu. Jestem z natury strasznie niezdarna i zapominalska, co jest moją największą wadą. No ale, jak to mówią, ''jeszcze wyjdą ze mnie ludzie''.
~
♫Kocham muzykę, zwłaszcza klasyczną♫
♫Umiem całkiem nieźle rysować♫
♫Kakauko *o*♫
♫Do projektu Lucid Dream Life Project zgłosiłam się, żeby przeżyć przygodę. Od dziecka marzyłam, by przenieść się do świata fantazji, jak Alicja w Krainie Czarów♫
♫Uwielbiam czytać książki, zwłaszcza fantasy♫
♫Nieznoszę kotów. Boje się ich, gdy patrzę w ich oczy mam wrażenie, że chcą zawładnąć moją duszą...♫
~
Ostatnio zmieniony przez MagicznaPanda (18-05-2015 o 19h15)
hahayes