Pastele. Zapewne każdy się z nimi spotkał no ale już mówię,...
I w tym wypadku nie chodzi o kredki tylko o kolory! :3
tak więc pastele to delikatne kolory jak na przykład te...
a regulamin w kilku zdaniach krótkich mamy...
Stylizacje zgłosić możesz tylko jedną, z co najmniej dwuzdaniowym opisem..
A w stylizacji neonowych (lub też innych!) kolorów być nie może...
Nie liczymy tu włosów...
Konkurs kończy się dnia pierwszego czerwca o 14:00, wyniki kilka dni później..
No i pracę edytować możesz tylko do dwóch minut od wysłania...
Nasz skład też jest w sumie prosty...
-Jury-
MaMiMuMeMo
KimKas
Lilia444
-Rysować będzie-
RobinRedem
-Grafiką zajmą się-
Dasharia (dyplomy)
Pineapple (niespodzianki dla podium)
Nagrody to tak jak mówiłam: rysunki i dyplomy dla podium oraz niespodzianki d Pineapple
Powodzenia!
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#1 12-05-2015 o 15h37
#4 12-05-2015 o 18h04
Ja do stroju użyłam błękitu i bieli. Bardzo podobają mi te kolory, zwłaszcza na ubraniach. Uważam że błękit i biel razem dodają uroku.
O to stylizacja:
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (21-05-2015 o 15h19)
#5 12-05-2015 o 18h15
Przedstawiam pannę młodą. Niestety ksiądz z wiadomych względów nie zezwolił jej na białą sukienkę. To nic, niebieski to jej ulubiony kolor
Link do zewnętrznego obrazka
#6 12-05-2015 o 19h33
Po długiej przerwie od Missfashion , postanowiłam wziąć udział w jakimś konkursie :> A więc ja postawiłam na pastelowy róż
Jak Jessica, przedstawiam pannę młodą, lecz tym razem to ONA sama chciała pójść na ślub w różowej sukience, w różowym welonie, z różowymi włosami... No, można powiedzieć, że duuuża fanka koloru różowego
#7 12-05-2015 o 20h15
Pastelowa Zieleń młoda dama w kolorach wczesnej wiosny skrywająca się leśnych ostojach tętniących życiem . Pastelowa Zieleń nadaje przyrodzie kolory ale i je zabiera stąd surowy wygląd jej twarzy
#8 12-05-2015 o 21h16
pastelowy niebieski-wiem jest tam biały kolor ale mogli byście nie zwracać uwagi bardzo proszę.Stylizacja przedstawia kapturka z bajki ,,czerwony kapturek" bieg tej historii jest znany ,chyba każdemu,wróćmy do stylizacji niebieskie,spódniczka,naszyjnik i kapturek (nie wiem czemu ale tak mi się zrobiło) reszta biała nie wiem czy makijaż też jest liczony to krótkim opisem niebieskie oczy, czarnymi konturami,niebiesko-białe usta i nie wiem czy widać małe serduszko na policzku.
#9 12-05-2015 o 21h46
W mojej stylizacji inspirowałam się wschodem oraz (że tak powiem) łabędzim wdziękiem i czystością. Haftowana, falbankowa spódnica wskazuje na wysokie pochodzenie, podobnie jak zdobiony wachlaż i ozdoby z piórek.
W mojej stylizacji przeważają biel i błękit (tak, znowu) z fioletem.
#10 13-05-2015 o 01h06
Pastele: róż oraz błękit, który przechodzi w zieleń. Kojarzy mi sie to z wiosna, która nadeszła. Uważam, że to połączenie kolorów jest idealne.
(>^.^)> ♥ 『何もいらないただ側にいて』
#11 13-05-2015 o 13h09
Połączenie pastelowego różu i błękitu mi się bardzo pdoba ,więc miałam ochotę na coś pastelowego w stylizacji. Oto dziś powstała pastelowa stylizacja japońska, zainspirował mnie japoński komplet z yukatą od Nine.
Ostatnio zmieniony przez Kasia2022 (13-05-2015 o 13h09)
#12 13-05-2015 o 22h08
Wrzucam swoją słodką panienkę, jedna z nielicznych słodkich stylizacji, jakie popełniłam
#13 14-05-2015 o 20h41
Och jej tyle tu niebieskiego, że i ja postanowiłam zrobić postać w niebieskim stroju z kremowymi dodatkami. Pastele są na prawdę ładnymi kolorkami, a jak patrzę tutaj na odcienie niebieskiego tak i ja mam ochotę go wykorzystać. Moja postać przedstawia uroczą kobietkię (przynajmniej mnie się tak wydaje), podczas spaceru w chłodzie
#15 15-05-2015 o 00h11
Widzę, ze niebieski i kremowy rządzi tym konkursem, ale skoro moja aktualna stylizacja podchodzi troszkę pod takie pastelowe barwy... To czemu nie?
Zadziorna i filuterna kobietka, której pasją są, o zgrozo!, zupełnie niekobiece książki przygodowe. Ale że pozory trzeba zachowywać to dziewczę przywdziało zwiewną kieckę, we włosy wpięło naprędce zerwany kwiatek i chwyciło w dłoń delikatny, kobiecy wachlarz. A nuż nikt się nie zorientuje?
#16 15-05-2015 o 13h39
No dobra
Mam nadzieje, że kolor jest oki bo dobierając go przeżyłam chyba całą tęcze XD
Sakura
Nie zbyt mam czas się rozpisać ale co nie co trza więc oto mój opis!
Gdzieś na skraju świata, rośnie niesamowite i piękne drzewo wiśni!
Zkwita raz na 100 lat i ponoć na całym świecie nie ma nić piękniejszego niż zakwitająca korona tego ogromnego drzewa. Legenda głosi, że jeżeli będziesz dotykał kory wiśni podczas zakwitania pierwszego pąka, zobaczysz wróżke kwitnącej wiśni, której powinienyś zostawić list z życzeniem, a ona spełni je kiedy ostatni pąk zamieni się w kwiat.
A prosić możesz dosłownie o wszystko, nawet o władze nad światem ale życzenie masz tylko jedno.
"Co za ćwioki!" pomyślała wróżka "Gdyby tylk wiedzieli, że jedyne co mogę im dać to kopniaka na dowidzenia!"
Hehe W końcu nie każda legenda jest prawdziwa ale wszystkie mają w sobie ziarenko prawdy.
Bo jak widać wróżka istnieje, tylko jest wredna.
#17 15-05-2015 o 15h45
To ja też przedstawię swoją stylizację ^^ Przed Wami mała arystokratka, która jak wszystkie panienki w jej wieku kocha ten jeden jedyny, najlepsiejszy na świecie kolor ;3
Link do zewnętrznego obrazka
#18 15-05-2015 o 18h28
Laima to nimfa leśna ,niegdyś zamieszkiwała w ogromnym dębie w samym sercu lasu. Niestety z powodu wycięcia drzew (wraz z dębem) musiała uciekać ,zadomowiła się w jabłoni w pobliskim sadzie .
#19 15-05-2015 o 18h36
Młoda księżniczka Elizabeth bawiła się na podwórku wraz ze swoim misiem Pateli. Mieszak ona daleko, za górą Metrash, w mieście Violettow, gdzie wszyscy mieszakńczy są biali jak śnieg, maj ą kolorowe włosy, i noszą delikatne, kolorowe stroje.
#21 15-05-2015 o 20h47
Stylizację stworzyłam na potrzeby tego konkursu, więc opis raczej ci w niczym nie pomoże ponieważ na niczym się nie wzorowałam.
Dwa zdania muszą być w opisie więc to jest to drugie zdanie:)
Nic więcej nie wymyślę.
#22 15-05-2015 o 21h47
#23 15-05-2015 o 22h00
Super! Mamy już dużo zgłoszeń! A ja zachęcam was do użycia innych kolorów niż niebieski czy różowy...
#24 18-05-2015 o 01h00
nie będę oryginalna wstawiając tutaj kolejne odcienie niebieskiego :3
przedstawiam babeczkę dosłownie i w przenośni
babeczka czekoladowa z lukrem niebieskim, lub niebieska babeczka z lukrem czekoladowym - jak kto lubi. lubię obie wersje, jestem smakoszem wszelkich słodyczy. smacznego