Zamówienia Ananaskowe
W sumie za bardzo nie mam co robić na kompie, a jako, że pokochałam zabawę w GIMPie, to pomyślałam sobie, że założę taaaki malutki ''sklepik'' z sygnami, avatarami, i moooże jak ktoś zachce, to mogę coś skleić (Biber jedzący stare buty zamiast frytek... Albo jakiś obrazek z miss na profil... Albo coś w ten deseń.) Nie będzie mi się chciało robić też napisów (Są mało... Fascynujące xD). Mogę zrobić z gifem, byleby nie miał zbyt wiele klatek.
Regulamin
♠ Kolejka to trzy osoby, chyba, że napiszę inaczej. Może być nawet czasem dosyć długo zamknięta (mimo, że nikogo w niej nie ma). Dlaczego? Cóż, tam, gdzie zazwyczaj spędzam wakacje nie ma neta... A poza tym mój komputer uwielbia się psuć.
♠ Jeśli kolejka jest zamknięta, to znaczy, że jest zamknięta.
♠ Można na raz zamówić tylko jedną rzecz... No, chyba, że zamawiasz zestaw.
♠ O odebraniu zamówienia macie mnie poinformować tutaj, w tym wątku. Byłoby miło, gdybyście mi podziękowali. ^^
♠ Nie piszę zazwyczaj wiadomości informującej o zrobionej sygnaturce na PW, bo ono gryzie... Obawiam się, że same musicie tu zaglądać co jakiś czas.
♠ Rzeczy nieodebrane w ciągu miesiąca może sobie ktoś przywłaszczyć, tylko niech najpierw mnie o tym powiadomi.
♠ Renderem może być cokolwiek, nie musi być z anime. Mogę też sama wybrać, tylko w przybliżeniu powiedz co.
♠ Nie popędzać mnie, nie lubię tego. Mimo tego, że mam sklerozę, postaram się pamiętać, napraaawdę. xD
♠ Sygnaturkę, czy co tam chcesz, zrobię , kiedy będę miała wenę... i czas.
♠ Nie musicie wstawiać sygnaturki w podpis bądź opis... Chcę tylko i wyłącznie mieć jakieś zajęcie. Ale byłoby mi dosyć miło. :3
♠ Nie przywłaszczajcie sobie sygnaturek, które mają już właściciela. One tego nie chcą.
♠ Nie istnieje tutaj coś takiego jak karta stałego klienta... Ale może się pojawi. Może. Kiedyś.
♠ Jak coś nie pasuje, to mogę poprawić. ^^
♠ Regulamin może się lekko zmieniać.
Formularz
♠ Typ (sygnaturka, avatar...)
♠ Render (Możesz podać, możesz zadać się na mnie. Przezroczyste tło - jeśli będzie nieprzezroczyste, ale jednokolorowe, nie gwarantuję idealnego efektu.)
♠ Tło (własny / możesz się zdać na mnie)
♠ Rozmiar (albo podajesz, albo ''jaki wyjdzie taki wyjdzie'')
♠ Napis główny (MUSISZ go podać, nienawidzę ich wymyślać xD No, chyba, że ma być bez napisu. :3)
♠ Napis poboczny (tak samo, jak z napisem głównym.)
♠ Jakieś specjalne prośby (lub ich brak)
♠ (Jeśli chcesz avatar w komplecie z sygnaturką możesz przy avku po prostu walnąć ''pasujący do sygnaturki'', nie patrząc na powyższe punkty.)
♠ Możesz zamówić kota w worku, podając jedynie kolorystykę lub tematykę. ^^ Tylko licz się z tym, że jeśli będzie napis - to nienajlepszy.Duperelki wykonane przeze mnie
Do wzięcia - nieodebrane przez dłużej niż miesiąc
Kolejka
Zamknięte![/url]
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (07-11-2015 o 20h55)