Link do zewnętrznego obrazka
♥ Witamy w skromnych progach! ♥
♥ Gorąco zapraszamy do naszego sklepu! Oferujemy przeróżne zestawy - sygnaturki, avatary i tło na fb lub inną sieć serwisową. Ja tylko prowadzę ten sklep, ogólnie inna osoba zajmuje się proponowaną przez nas grafiką. Wszelkie podziękowania kierujecie do mnie, a ja jej przekażę z wielkim uśmiechem na twarzy. Mamy nadzieję że wam się spodoba u nas i będziecie często nas odwiedzać! ~ Emiś & Yoshi. ♥
♥ Wasze zamówienia będą się pojawiać gdy Yoshi będzie mieć czas i wenę. ♥
♥ Prosimy o nie popędzanie naszej Yoshi. Ewentualnie gdy zamówienie długo nie pojawia się to proszę zwrócić się do mnie na PW. ♥
♥ Kolejka obejmuje jedynie TRZY osoby! ♥
♥ Istnieje KSK - więcej informacji znajdziecie na dole. ♥
♥ Jeśli jest ZAMKNIĘTA kolejka to proszę o nie wciskanie się na siłę! ♥
♥ Jeden post = jedno zamówienie. ♥
♥ Byłoby nam bardzo miło, gdybyście przy odebraniu swojego zamówienia napisali: DZIĘKUJE. ♥
♪ Jeśli, coś Ci się nie podoba w wykonanej pracy to nie wahaj się tego napisać. Yoshi z wielką chęcią poprawi ją żeby was zadowolić! ♪
♥ Yoshi robi prace tylko z ANIME RENDERAMI. ♥
♪ Mile widziane jest TŁO do waszego rendera. ♪
♪ Nie proście o zrobienie animacji, ponieważ Yoshi tego nie zrobi! ♪
♪ Przyjmujemy zamówienia zdane na pomysłowość Yoshi czyli tak zwanego KOTA W WORKU. ♪
♥ Yoshi robi mały, prawie niewidoczny podpis na waszych zamówieniach. ♥
♥ Prosimy o nie przywłaszczanie sobie cudzych prac. ♥
♥ Również byłoby nam miło gdybyście umieścili pracę Yoshi na swoim profilu. ♥
♥ Jeśli chcesz zamówić ZESTAW czyli sygnatura i avatar, to musisz zrobić taki nagłówek.
FORMULARZ: SYGNATURA + AVATAR
Nie musi zawierać kolorów. Innego nagłówka nie przyjmujemy! Gdy napisaliście nagłówek to uzupełniacie formularz. W podpunkcie ROZMIAR wpisujecie standardowe/własne wymiary do sygnaturki i avataru, tak samo robicie z tłem na fb lub inną siecią serwisową. W podpunkcie SPECJALNE PROŚBY możecie poprosić o coś wyjątkowego. Również możecie zamówić samą sygnaturkę, samego avatara, same tło na fb lub inną sieć serwisową. ♥
♥ Obrazek: Anime render/Zdajesz się na Yoshi. ♥
♥ Tło: Własny/Zdajesz się na Yoshi. ♥
♥ Rozmiar: ♥
♪ Sygnatura -> Standardowy(500x150)/Własny. ♪
♪ Avatar -> Poniżej 50 kb/Własny. ♪
♪ Tło na fb lub inna sieć serwisowa -> Standardowy(851x315)/Własny. ♪
♥ Napis główny: ♥
♥ Napis poboczny: ♥
♥ Specjalne prośby: ♥
♥ Aby ją zdobyć trzeba zamówić co najmniej PIĘĆ sygnaturek, avatarów, teł na fb lub inną sieć serwisą, bądź zestawów. ♥
♥ CO DAJE? ♥
♪ Możliwość zamawiania gdy jest zamknięta kolejka. ♪
♪ Możliwość szybszego dostania zamówienia. ♪
♪ Możliwość robienia dwóch zamówień! Jeśli weźmiesz dwa zestawy to dostaniesz aż cztery prace! ♪
Przykładowe prace.
Prace czekające na odbiór.
Wykonane zamówienia.
Stali klienci.
♥ KOLEJKA ♥
♪ ... ♪
♪ ... ♪
♪ ... ♪
♥ POPRAWA ♥
♪ ... ♪
♪ ... ♪
♪ ... ♪
♥ Aktualnie jest OTWARTE ♥
♥ ZAPRASZAMY!!! ♥
Ostatnio zmieniony przez Eminaria (04-06-2015 o 19h37)