A więc zapraszam was do kolejnego, podoinkowatego konkursu.
W tym konkursie będziecie mieli za zadanie stworzyć kolorową, żywą stylizację.
Wasze zadanie: Stworzyć kolorową stylizację przy użyciu minimum 2 różnych, żywych kolorów.
Regulamin
1. Obowiązuje regulamin forum i regulamin działu, ale je możecie sobie poczytać, są łatwo-znajdywalne.
2. Opis u mnie, jak wcześniej, ma być przynajmniej dwu zdaniowy. Ma to pomóc w zrozumieniu stylizacji i uważam że jedno zdanie, to za mało. Po prostu.
3. Prace możecie umieszczać (uwaga, uwaga) do 05.05.15r.Wyniki ok 3-4 dni po zakończeniu.
4. Przyjmuję takie stylizacje które:
a) są zdjęciami z szafy (za pomocą tego przycisku na dole który wyświetla się po zapisaniu);
b) są ewentualnie screenami zedytowanymi (przyzwoicie) w programie graficznym ,żeby były renderami.
5. To bardzo ważny punkt. Wykonanie nagród, to czasami czasochłonne zadanie i jeżeli ktoś natarczywie będzie się o nie upominał, może zostać zdyskwalifikowany i podium się przegrupuje. Nikt mi jeszze nie zabronił tego punktu wstawiać, więc on pozostaje.
6. Po zakończeniu konkursu, zdobywczynie podium w wiadomościach prywatnych w ciągu tygodnia od wyników mają podać szczegóły co do rysunków. Tzn. czy postać ma być pokazana od stóp do głów, od kolan wzwyż, czy tylko portret, a może jeszcze inaczej.
7. Nie przyjmuję stylizacji które mają więcej niż dwie rzeczy od jednej gwiazdy, albo z jednego kompletu.
8. Kolorami nie są dla mnie czarny i biały. Weźcie to pod uwagę.
A teraz to co was wszystkie interesuje, nagrody:
Miejsce pierwsze: Dyplom i stylizacja w wersji abstrakcyjnej i normalnej (tak jak to zwykle było).
Miejsce drugie: Dyplom i stylizacja ALBO dość abstrakcyjna, ALBO normalna.
Miejsce trzecie: Dyplom, a o sposobie namalowania stylizacji (abstrakcyjna czy zwykła, do punktu 6. trzeba się stosować dalej) zadecyduje losowanie.
A więc do pracy :-)
Ostatnio zmieniony przez Podoina (25-04-2015 o 10h05)