Historia
Dawno, dawno temu na pewnym pustkowiu stał dom. Nikt nie wiedział kto go wybudował i kiedy. Po prostu sobie stał już od kilku lat. Któregoś dnia, pewna rodzina postanowiła się tam wprowadzić. O dziwo w środku panował idealny porządek. Zero kurzu i pajęczyn! Ale ta rodzina tu i tak zamieszkała. Żyło im się spokojnie i dobrze, aż mieszkające tam dzieci zauważyły ukryte za ścianą stare i tajemnicze drzwi. Były zamknięte na klucz. Dzieciaki postanowiły odnaleźć ten klucz i po pewnym czasie udało to się im. Otworzyły drzwi, weszły do środka i nigdy nie wróciły…
Minęło wiele lat. Dom opustoszał, a wokoło niego zaczęły powstawać nowe budynki, aż to miejsce przerodziło się w wieś. Pewnej burzliwej nocy roku 2001, piorun trafił w dom. Zadzwoniono na straż, która szybko przyjechała, ale gdy znalazła się na miejscu pożar od tak znikną; lecz było widać osmolone ściany, a w powietrze pachniało spalenizną i dymem.
- Dziwne… - powiedział jeden ze strażaków – coś czuję, że będą jeszcze jakieś kłopoty z tym domem.
I się nie mylił…
O co chodzi?
W pewnej szkole, w bibliotece, czwórka przyjaciół odnajduje klucz. Przypadkiem trafiają do sąsiadującego z szkołą tajemniczego domu, w którym odnajdują drzwi i je otwierają. W środku znajdują się długie schody, prowadząca w dół do innej krainy.
Reszta zależy od Was
Role
Nabór otwarty
Przyjaciele
1.1 Dziewczyna ~ Lilia444
1.2 Chłopak ~ Maokiy
1.3 Dziewczyna ~
1.4 Chłopak ~ Jula97
Mieszkańcy świata Andromedy
2.1 Mieszkaniec , panuje nad żywiołem wody ( płeć dowolna ) ~ Duda
2.2 Mieszkaniec, panuje nad żywiołem ziemi ( płeć dowolna ) ~ Whitewind
2.3 Mieszkaniec, panuje nad żywiołem powietrza ( płeć dowolna ) ~ MaMiMuMeMo
2.4 Mieszkaniec, panuje nad żywiołem ognia ( płeć dowolna ) ~ Kucykowa9
Regulamin
1. Przynajmniej jeden post na dwa dni!!
2. Nie przeklinamy!
3. KP według wzoru ( można dodać coś od siebie )
4. Pozwalam tylko na jedną postać ( jeżeli mało osób się zgłosi i będą wolne miejsca to można napisać do mnie, że chcesz drugą postać ).
5. Przestrzegamy regulaminu MF!
6. Zdjęcia A&M.
7. Na zrobienie KP macie 48 h ( dwa dni ), chcesz więcej? Pisz!
8. Nieobecności usprawiedliwiać na PW!
9. Nasze postacie mogą się kłócić – my nie!
10. Nie kierujemy postaciami innych.
11. Dobrze się bawimy!
Wzór KP
Imię
Nazwisko
Wiek ( wiek 15, 16 lat ). UWAGA! Na prośbę Duda, mieszkańcy świata mogą mieć do 20 lat
Kraj pochodzenia ( jaki dusza zapragnie )
Ciekawostki
Pragnę dodać, że mieszkańcy świata, będą musieli poczekać trochę na przyjaciół, więc możecie już wtedy prowadzić dialogi między sobą
Miłego pisania!
| Imię | Olga
| Nazwisko | Müller
| Wiek | 15 lat
| Płeć | Dziewczyna
| Rola | 1.1
| Kraj pochodzenia | Niemcy, ale imię ma Polskie, bo jej mama tak chciała.
| Ciekawostki |
* Uwielbia zwierzęta
* Kocha słuchać muzykę
* Ma starszego brata
* Jest dość miłą i żywą osóbką
* Włosów nigdy nie spina i pilnuje żeby zawsze ich długość była ponad ramiona
Ostatnio zmieniony przez Lilia444 (15-05-2015 o 16h59)