Link do zewnętrznego obrazka
Japonia, Sendai, prefektury Miyagi, 15 maja rok 2015
Fala uderzyła nagle, z zaskoczenia. Gdyby nie on, mogłabym nie przeżyć. Nie wiem jak to zrobił, nie znaliśmy się, wcale nie musiał mi pomagać. Szłam wtedy na zakupy, nic nie zapowiadało na to, że coś miało się stać. Nagle zatrzęsła się ziemia, nastała chwila ciszy, a zaraz po tym tłum ludzi zaczął biec. Odwróciłam się do tyłu i wtedy ujrzałam falę. Z tego co później się dowiedziałam miała ponad 10 metrów. Stanęłam jak wryta, a ludzie omijali mnie uciekając jak najszybciej mogli. Wokół był tylko pisk, płacz i wielki chaos. Sama nie wiedziałam co mam zrobić. Nagle poczułam uścisk na moim nadgarstku, to był on. Powiedział tylko żeby biegła z nim. Dobrze wiedział co robi. Zaczęliśmy biec, gdy nagle on pociągnął mnie do jednego z budynków. Na nic nie było czasu. Powiedział, że musimy wbiec na 10 piętro. Wiedziałam, że jeśli tego nie zrobimy to zginiemy. Cały czas trzymał mnie za rękę. To było niczym ukojenie. Zaczęliśmy wbiegać po schodkach na górę. Jednak w pewnym momencie potknęłam się i przewróciłam. Szybko chwycił mnie na ręce i dalej niósł. Nie minęło 5 minut, a już byliśmy na górze. Najdziwniejsze było to, że w budynku było pusto. Poczułam jak fala uderza w budynek, podłoga zatrzęsła się jednak budynek nie przewrócił się. Odetchnęłam z ulgą, chociaż z moich oczu płynęły łzy. Wiedziałam, że to dopiero początek piekła.
Role
1.1 Ona~Sszyszka
1.2 On~Minwet ❤❤❤❤
Regulamin
Szukam osoby, która ma już większe doświadczenie w pisaniu i jej posty nie są czterolinijkowcami. Wygląd A&M, a karta jak najszybciej można, podstawowe dane. I to chyba tyle.
Link do zewnętrznego obrazka
Imię || Fukko
Nazwisko || Saji
Ksywka || Fu
Płeć || Kobieta
Wiek || 17 lat
Wzrost || 166 cm
Kraj pochodzenia || Japonia
Orientacja || Hetero
Rola || 1.1
K.Włosów|| Czarne
K.Oczu || Szare
Długość włosów || Za pas
Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (19-04-2015 o 00h03)
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~