Twoja stylizacja skojarzyła mi się z Panic! At The Disco: The Ballad Of Mona Lisa ponieważ twoja stylizacja jest w klimacie teledysku
"Przyszłość potrafi być bardziej świetlna niż mroczna przeszłość"
Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 15
Twoja stylizacja skojarzyła mi się z Panic! At The Disco: The Ballad Of Mona Lisa ponieważ twoja stylizacja jest w klimacie teledysku
Według mnie pasuje do Ciebie piosenka 2NE1 - Fire. Skojarzenie z tytułem i ognistą stylizacją misski (;
Myślę że queen killer queen ponieważ twoja miss trzyma w ręce czaszkę
Myślę że Sugar Man .Ale mogę ale mogę się mylić..
Nat King Cole The Christmas Song, ponieważ "bombka" od razu skojarzyła mi się z Bożym Narodzeniem.
Myślę że november rain guns n roses ponieważ w twojej sygnaturce pada deszcz
Icona Pop - I Love It, bo tekst piosenki skojarzył mi się z Twoim podpisem.
Trevor Moran - I Wanna Fly, ponieważ cała piosenka pasuje mi do twojego avatara i sygnaturki~ ^^
powiedziałabym że 50 Cent - Candy Shop ft. Olivia ponieważ twój zestaw jest dla mnie taki cukierkowy choć nie wiem dlaczego XD
Uważam, że teraz pasuje Fall Out Boy - I don't Care, ponieważ sygnaturka~ x3
Pasuję do Ciebie Gentle Giant - I Lost My Head przez podpis pod avatarem.
BTS - Butterfly, to chyba bardzo oczywiste dlaczego :]
Lifehouse - You and Me przez podpis pod avatarem^.^
Butterfly Mariah Carey, ze względu na wszechobecne motyle w twoim zestawie.
Super Junior - Swing, przez huśtawkę w podpisie.
Marlin Manson-This is Halloween z powodu klimatu stylizacji
We Are the Champions Queenu, ponieważ stoisz obecnie na najwyższym stopniu "MF'owego" podium, a w avatarze masz Freddiego.
Do Ciebie pasuje piosenka Shakiry - She Wolf, ponieważ gdy zobaczyłam Twoją misskę, od razu jej oczy mi się skojarzyły z oczami wilczycy ;3
Ed. Skojarzyła mi się z Tobą piosenka Mr. Lonley - Bobby'ego Vintona. Odnosi się to do zestawu, który kojarzy mi się ogólnie ze samotnością.
Ostatnio zmieniony przez Sadist (26-10-2015 o 20h43)
Przypasowuję ci Jet - Are you gonna be my girl?, azaliż nie uwierzysz, ale to właśnie tego słuchałam podczas twoich oświadczyn~ xD + Tekst nawet pasuje, co nie~? ♥ x3
Serio? ♡ (‘∀’●)♡
Mi z kolei z Tobą kojarzy się parodia piosenki Icony Pop - I love it (I don't care).
Tytuł przeróbki nazywa się I don't care, I ship it!, lecz autora nie pamiętam. Uwielbiasz shippować, prawa? (✿◠‿◠)
Ostatnio zmieniony przez Sadist (29-10-2015 o 20h40)
Kojarzy mi się z tobą piosenka One Ok Rock - One by one, bo twój awatar budzi we mnie jakieś bojowe uczucia.
LIKE A STORM - Wish You Hell przez napis pod avatarem
AC/DC - Back In Black, bo z tym mi się kojarzysz, żonko. <3
AoA - Chocolate, przez całokształt.
Janet Jackson - Black Cat, przez stylizacje.