Wet - You're the best, przypominając sobie jak mi dopingujesz i sama radziłaś sobie z maturami :d
We are in noir
Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 15
Wet - You're the best, przypominając sobie jak mi dopingujesz i sama radziłaś sobie z maturami :d
Skojarzyła mi się z Tobą piosenka Get Away with Murder by Jeffree Star przez podpis pod avatarem ~
stylizacja twojej miss jest taka wyniosła że powiedziałabym Queen - I Want It All
Myślę, że ta piosenka bardzo pasuje do Twojego aktualnego zestawu - Primordial - Dark Song.
Ostatnio zmieniony przez alice101 (05-06-2016 o 14h57)
Kojarzy mi się z tobą "I am machine" Three Days Grace. Ten wygląd miss od razu przywodzi na myśl robota
Pierwsze co mi się skojarzyło z twoim nickiem to "Warriors" Imagine Dragons.
pasuje do ciebie piosenka Sex Pistols - Who Killed Bambi? ponieważ jest o jelonku ^^
Według mnie pasuje do Ciebie piosenka Ghost Town - You're so creepy (Creepy Girl), ponieważ taka mi się wydajesz (jeśli można wierzyć zestawowi )
Hmmm sugerując się avatarem myślę, że pasowałaby do ciebie piosenka The Medic Droid - Fer Sure Maybe
powiedziałabym że alice cooper poison bo to pierwsza piosenka jaka przyszła mi do głowy XD
Aoa - Like a cat, przez sass kociaka na awatarze i w podpisie.
S4 - She Is My Girl, bruuu no ba. Jest koreańska, a Mineoś to i chętnie sobie przywłaszczyć ♥
She is my giiiiiiirl, don't touch touch!
Asking Alexandria - The Lost Souls - oczywiście przez podpis pod avatarem.
Powiedziałabym, że Led Zeppelin - The Rain Song przez trzymającą parasol postać w avatarze
Phoebe Buffay - Smelly Cat, przez zestaw z kociakiem.
Linkin Park - In the end, tam w teledysku ryby pływają w powietrzu, jak w Twoim avku.
Patrząc na zestaw pomyślałam o smell like teen spirit nirvany, ale nie wiem dlaczego XD
Ostatnio zmieniony przez Yubin (03-07-2016 o 16h36)
Yubi, to pewnie przez cytat Nirvany pod avkiem, umysł lubi płatać figle
Patrząc na Twój avatar moje pierwsze skojarzenie to Ylvis - What does the fox say? ^^
Ostatnio zmieniony przez Dessdemona (03-07-2016 o 16h41)
haha nawet nie zwróciłam na to uwagi XD
przez stylizację Jonas Brothers - A pirate's life for me XD
Przez rangę, Christina Aguilera - Bionic
Jonghyun - Aurora, jak ta księżniczka, co wiecznie spała.
Primordial - Dark Song, przez ciemność ukazaną w stylizacji.
Kodaline -All I Want, to piosenka, którą polecam wszystkim więc dlaczego tobie miałabym jej nie polecić, po drugie nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi sie z twoim awatarem
G-Dragon - One of a Kind, ponieważ sam tytuł mówi za siebie, bo on jest jedyny w swoim rodzaju <3
Ostatnio zmieniony przez alice101 (04-07-2016 o 23h15)
Abingdon boys school - innocent sorrow
Pierwszy oppening jednego z anime, które lubisz.
Ostatnio zmieniony przez Baśniobór (04-07-2016 o 23h18)