Może później zmieni się to w konkurs regularny, na razie chce zobaczyć, czy będę w stanie to uciągnąć sama lub czy pojawi się ktoś do pomocy
Przechodząc do tematu. Przyjmowane będą tylko stylizacje CHŁOPAKÓW (lalków jak zwą ich niektórzy).
Tematem na ten miesiąc jest BadBoy (niegrzeczny chłopiec)
Zróbcie ze swojego lalka chłopaka, do którego niebezpiecznie jest się zbliżać. Oczywiście ten zły charakter ma być widać w stylizacji, na tym to polega.
btw myślałam by dać wam za zadanie zrobienie transwestyty, jeśli ktoś uważa że to nie jest zbyt trudne zadanie to wyślij mi wiadomość, temat zostanie podjęty w następnym miesiącu jeśli zbiorę chociaż 4 odważne.
REGULAMIN:
1. Przestrzegaj regulaminu zawartego w miniregulaminie działu.
Prace niezgodne z nim będą dyskwalifikowane i zgłaszane do opiekunki działu.
2. Zgłoszenia są przyjmowane do 3 maja
3. Nagrody dyplomy dla pierwszych 3 miejsc.
4. Jury to ja + każda osoba, która uczestniczy w konkursie i która chce wystawić swoją ocenę. NIE MOŻNA GŁOSOWAĆ NA SIEBIE. Po zamknięciu przyjmowania zgłoszeń wyśle do uczestniczek zapytanie czy chcą głosować. Każda osoba będzie mieć 3 punkty do rozdania.
5. Zabronione jest używanie więcej niż 2 rzeczy z tej samego zestawu gotowego. Sporządzenie listy użytych ciuchów oraz donosy na koleżanki, które się nie trzymają zasad mile widziane.
Ostatnio zmieniony przez Lowsip (15-04-2015 o 17h07)